Nederlands

Kies jouw taal

cm.comtrinamics[1]

Overheid vacatures

Werken bij de overheid

De overheid speelt een belangrijke rol in elke samenleving bij het waarborgen van orde, rechtvaardigheid en het welzijn van haar burgers. In Nederland volgen we het systeem van een parlementaire democratie. Dit systeem is ontwikkeld met als doel misbruik van macht te voorkomen en de rechten van de burgers te beschermen. De overheid biedt diverse vacatures die aansluiten bij verschillende vaardigheden en interesses. Ontdek de vele overheid vacatures die momenteel beschikbaar zijn. 

Bekijk hier ons aanbod aan overheid vacatures

Vind jouw droombaan bij Trinamics!

Ben je op zoek naar een vacature in de techniek? Bij Trinamics vind je jouw droombaan. Sinds 2005 verbinden wij mensen en techniek. Met vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen weten we wat er speelt bij jou in de regio. Benieuwd naar de consultants op deze vestigingen? 

Breed scala aan technische vacatures.

Ben je op zoek naar een kans om te werken met de nieuwste technologieën in de (high)tech sector of ben je helemaal thuis in de digitale wereld? Bij Trinamics hebben we een breed scala aan technische vacatures. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en neem de volgende stap in jouw loopbaan.

Overheid vacatures.

Binnen de overheid zijn er talloze mogelijkheden in verschillende vakgebieden. Er is een groeiende vraag naar IT-professionals om taken te ondersteunen. Denkende aan de verschillende overheidsinstanties zoals: Rijkswaterstaat, waterschappen, defensie, DICTU, de Belastingdienst, het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Er zijn veel overheid vacatures bij verschillende overheidsinstanties. Bekijk de uitgebreide selectie van overheid vacatures en vind de perfecte match voor jouw vaardigheden en interesses.

Een uitgebreide selectie van overheid vacatures

Business Analist - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij een ervaren Business Analist die op zoek is naar een unieke kans om jouw expertise toe te passen in een dynamische en uitdagende omgeving? Defensie zoekt een gedreven professional om ons team te versterken als Business Analist. Als Business Analist bij Defensie speel je een cruciale rol in het verbeteren van operationele processen, het maximaliseren van efficiëntie en het ondersteunen van strategische besluitvorming.

Informatie analist - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière waarin je jouw analytische vaardigheden kunt inzetten voor de nationale veiligheid? Defensie zoekt een gedreven Informatie Analist om ons team te versterken. Als Informatie Analist bij Defensie ben je verantwoordelijk voor het analyseren, interpreteren en verwerken van cruciale informatie om operationele doelen te ondersteunen en te behalen. Je werkt samen met een divers team van professionals en draagt bij aan de bescherming van ons land en onze belangen wereldwijd.

1e ontwerper IT - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij een ervaren IT-professional met een passie voor ontwerp en innovatie? Defensie zoekt een getalenteerde Eerste Ontwerper IT om ons team te versterken. Als Eerste Ontwerper IT bij Defensie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige IT-oplossingen die de operationele capaciteiten van onze organisatie verbeteren en ondersteunen.

Freelance opdrachten bij Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij een ervaren ICT-professional die op zoek is naar een uitdagende freelance opdracht bij Defensie? Wil je je vaardigheden inzetten om bij te dragen aan de operationele efficiëntie en veiligheid van de Nederlandse krijgsmacht? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te dragen aan de versterking van de defensie-ICT.

Voordelen van werken bij de overheid

De banen bij de overheid staan bekend om hun stabiliteit en zijn doorgaans voorzien van uitgebreide arbeidsvoorwaarden. Hierdoor kunnen werknemers rekenen op een loopbaan met een breed scala aan voordelen. Er worden vaak uitgebreide pensioenregelingen geboden, waardoor er financiële zekerheid is na het pensioen van de werknemer. De pensioenregelingen bieden een basis voor een comfortabel pensioen, waardoor er met vertrouwen naar de toekomst gekeken kan worden. Er is veel ruimte voor mogelijkheden voor training en professionele ontwikkelingen, waardoor werknemers hun vaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe competenties kunnen behalen. Dit draagt ook bij aan de gehele effectiviteit van de overheidsorganisatie. Er zijn overheid vacatures beschikbaar op verschillende niveaus en in diverse vakgebieden.

Overheid vacatures in Nederland

De overheid speelt een grote rol in de Nederlandse samenleving, de vraag naar gekwalificeerde professionals om de rollen in te vullen blijft groeien. In diverse locaties heeft de overheid een breed scala aan overheid vacatures en biedt veel carrièremogelijkheden in Amersfoort, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maasland, Rijswijk en nog veel meer locaties.

Bouw bij Trinamics aan je toekomst in de wereld van techniek

Bij Trinamics geloven we in het bouwen van een veelbelovende toekomst voor professionals binnen de wereld van de techniek. Of je nu ervaren bent of aan het begin van je carrière staat. Trinamics biedt persoonlijke begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces. Bij Trinamics bieden we meer dan alleen vacatures, de mogelijkheid voor ontwikkeling en succes in de wereld van de techniek. De voordelen van werken via Trinamics Met ruim 300 technische vacatures in verschillende vakgebieden heb je een ruime keuze aan functiemogelijkheden. Eenmaal aan het werk heb je een persoonlijke consultant die jou ondersteunt als je vragen hebt. De consultants zijn er om jou te ondersteunen en te adviseren, zodat jij het beste uit jouw carrière kan halen.

Diverse soorten overheid vacatures

Als je op zoek bent naar een baan met maatschappelijke impact, dan zijn overheid vacatures de ideale keuze.

  • Projectmanager Implementatie digitale tools: het begeleiden van de app en de doorontwikkeling van het informatiehuis.
  • Functioneel applicatiebeheerder: verantwoordelijk voor de functionele instandhouding en continuïteit van een of meerdere applicaties.
  • Data analyst: helpt in de opzet- en doorontwikkeling van relevante KPI’s en data.
  • IDD integratie specialist: het verzorgen van de koppelingen tussen SAP en andere applicaties.
  • ICTengineerapplicatiehosting: het beheer en de doorontwikkelingvanvirtuelewerkplekken en hetapplicatielandschap.

Vragen over de overheid vacatures?

Vind je het moeilijk om de ideale baan te vinden? Bij ons zit je aan het juiste adres. Samen gaan we met jou op zoek naar de overheid vacature die het best bij jou past. Of ben je de passende vacature al tegengekomen via Trinamics? Solliciteer direct op de vacature. Als je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met een van onze consultants. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek welke overheid vacatures passen bij jouw carrièredoelen en passies. Met overheid vacatures kun je een verschil maken in de wereld om je heen.

Meer weten over de overheid vacatures?