NL
NL

Trinamics op de Belgische tour!

Happenings & Events
Terug naar overzicht

Afgelopen weken is Trinamics, met veel plezier, aanwezig geweest op de jobbeurzen van Thomas More/KU Leuven in Geel en Sint Kathelijne Waver. Onze dank gaat dan ook uit naar de organisatie, die deze mooie dagen perfect had geregeld.

 

Tijdens deze beurzen hebben wij het privilege gehad om vele enthousiaste talenten te leren kennen en met ze te spreken over hun dromen en carrière plannen. Erg leuk om alle wensen en dromen van de kandidaten te horen. Deze kandidaten zijn bezig met het afronden van studies onder andere in de richtingen; Elektromechanica, Autotechnologie, Elektronica, ICT en Industriële Wetenschappen. Inmiddels hebben we een aantal kandidaten al in bemiddeling en zoeken we hard naar de juiste plekken om hun carrière de gewenste start te geven. Wij helpen deze kandidaten graag op weg binnen de Nederlandse markt en bieden ze kansen bij onze klanten. Leuk om samen te bepalen wat de juiste stap zou zijn op basis van de wensen, toekomst dromen en karakter van een kandidaat.

 

Wil jij nou ook eens kennis maken met deze Belgische toppers neem dan contact op met ons. En ben jij ook een aanstormend (Belgisch) talent met één van deze studierichtingen die wij nog niet hebben mogen ontmoeten? Dan horen we graag van je!

 

 

Overig nieuws

Trinamics | First successful Indoor Soccer Event!

First Trinamics Indoor Soccer Event successful!

Happenings & Events

On Saturday the 17th of February Trinamics organized an Indoor Soccer Event....

Dit artikel lezen
Trinamics | Nationale Complimentendag

Nationale Complimentendag

Blog

Het is tijd voor een complimentje!

Dit artikel lezen
Trinamics | Wij werken thuis

Ook wij werken thuis

Blog

Afgelopen dinsdag werd bekend gemaakt dat de maatregelen omtrent het corona...

Dit artikel lezen