Nederlands

Kies jouw taal

Technisch servicedesk medewerker

Installatie en Energie

Vacature details

Vakgebied: Installatie en Energie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Moordrecht
Vacature ID: 9447

Introductie

Onze opdrachtgever is een groeiend en innovatief bedrijf dat opereert in de markten food Retail, foodservice en non-food Retail sector. Als installatiedienstverlener adviseert, engineert en realiseert onze opdrachtgever verschillende projecten in Nederland. De belangrijkste vakgebieden zijn Elektrotechniek, koeltechniek, klimaattechniek en grootkeukentechniek.

Het bedrijf staat bekend om haar inspirerende werksfeer, de bedrijfscultuur wordt omschreven als betrokken en plezierig.


Functieomschrijving

Gezamenlijk met je collega’s op de afdeling monitoring ben je verantwoordelijk voor het op afstand beheren van de bij klanten geïnstalleerde koel- en vriesinstallaties. Het analyseren en verhelpen van storingen die via het systeem als alarmen worden aangemeld behoren tot jouw belangrijkste taken. Indien het probleem bij de klant niet op afstand opgelost kan worden, zorg je ervoor dat een servicemonteur op de hoogte wordt gesteld van de situatie. In deze functie ben je dus het eerste aanspreekpunt voor de klant en de servicemonteurs. Intern ondersteun je ook de helpdesk afdeling, planning en werkvoorbereiding met het doel om onnodige bezoeken van de servicemonteurs aan de klant te voorkomen. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma werktuigbouwkunde en/of koeltechniek niveau 4
  • Je hebt ruime kennis van de koeltechniek door opleiding en relevante werkervaring, bij voorkeur betreffende koeltechniek in supermarkten.
  • Kennis van Adapkool/AKM is een pré.
  • Een bewezen servicemind en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om deze functie goed te kunnen uitoefenen.
  • Flexibiliteit ten aanzien van de werktijden is in deze functie noodzakelijk, in verband met het wisselende dienstrooster. Deze dienstverlening vindt 7 dagen per week en 24 uur per dag plaats, waardoor door de medewerkers op de afdeling gewerkt wordt via een wisselend dienstrooster (dag-avond-nacht weekend).

Wat kun jij van ons verwachten?

Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers
Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren
Bij Trinamics krijg je leuke extra's: korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.