NL
NL

Werken in de maritieme sector

Bekijk ons veelzijdige aanbod van maritieme vacatures

De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan biedt Trinamics je kansen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

 

Neem contact op

Benieuwd welke vacature het best bij jou past? Of hoe Trinamics je gaat helpen om jouw ideale baan te vinden? Neem contact met ons op via onderstaande link!

Jouw carrière in de maritieme sector

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maritieme sector? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze maritieme vacatures. Bekijk hier ons gehele aanbod maritieme vacatures.


Vacatures Maritiem

Productmanager Maritiem

Our client is a customer-oriented international manufacturer of auxiliary propulsions and propulsion machinery for ships. This family company, which was established in the Netherlands, is a global ...

Application Engineer Maritiem

Onze opdrachtgever is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf, gevestigd in de regio Rotterd...

Installation Engineer Maritime

To stay ahead of the industry, we are developing tomorrow’s technology today, transforming bold ideas into state-of-the-art solutions to meet the market’s ever changing needs. An exciting ...

Over de branche

Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Hier wordt gewerkt met de nieuwste technieken in uitdagende projecten. De maritieme sector is een breed en uitdagend vakgebied. Trinamics werkt veel samen met opdrachtgevers in niet alleen de zeevaart, maar ook in de olie- en gaswinning en windenergie. Dergelijke projecten bieden namelijk veel verschillende banen, waar de beste technici, planners, projectmanagers en uitvoerders aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan enorme platformen voor de exploitatie en winning van olie en gas. Hiervoor moet uitgebreid onderzoek worden gedaan of het project haalbaar en winstgevend is. Daarnaast zijn de bouw en de werkzaamheden op het platform een flinke klus die veel risico’s met zich meebrengt.

Maritieme functies

Om dit goed uit te voeren zijn er veel professionals zoals jij nodig! De maritieme sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden, met eventueel een technische achtergrond en verschillende opleidingsniveaus. Voor iedereen is er wel wat te doen! Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht