NL
NL

Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed. Wij bieden werk in verschillende technische branches.

Gaan wij samen in zee?

Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Hier wordt gewerkt met de nieuwste technieken in uitdagende projecten. Interesse? Lees hieronder meer over het vakgebied en de verschillende functies.

Jouw carrière in de maritieme sector

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke maritieme vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

 

Beroepen en functies in de maritieme sector

De maritieme sector is een breed en uitdagend vakgebied. Trinamics werkt veel samen met opdrachtgevers in niet alleen de zeevaart, maar ook in de olie- en gaswinning en windenergie. Dergelijke projecten bieden namelijk veel verschillende banen, waar de beste technici, planners, projectmanagers en uitvoerders aan de slag kunnen.

Denk bijvoorbeeld aan enorme platformen voor de exploitatie en winning van olie en gas. Hiervoor moet uitgebreid onderzoek worden gedaan of het project haalbaar en winstgevend is. Daarnaast zijn de bouw en de werkzaamheden op het platform een flinke klus die veel risico’s met zich meebrengt.

Om dit goed uit te voeren zijn er veel professionals nodig, zoals jij! De maritieme sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden, met eventueel een technische achtergrond en verschillende opleidingsniveaus. Voor iedereen is er wel wat te doen!

Voel jij je thuis in de Maritieme wereld?

En heb jij de kennis die we zoeken? Geef sturing aan je carrière als Maritiem Professional.

Wilbert Helpt je graag verder!
Wilbert Snoei
Contact opnemen