NL
NL

Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed. Wij bieden werk in verschillende technische branches.

Machinebouw

In de machinebouw houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, programmeren en onderhouden van complexe machines. De veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van machines, voor zeer uiteenlopende industrieën, staat hierbij voorop. Dat vraagt om de juiste kennis en ervaring.

Jouw carrière in de machinebouw

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke machinebouw vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

 

 

Beroepen en Functies in de Machinebouw

In het vakgebied machinebouw wordt veel gewerkt met het produceren en onderhouden van complexe machines. Hierin zijn veel, technische, banen beschikbaar! Zo zijn er talentvolle engineers nodig om de machines te ontwerpen, uit te tekenen en te analyseren. Daarnaast kun je aan de slag als monteur of servicemedewerker voor het onderhoud en de productie van de machines. En om het project in goede banen te leiden, zijn er organisatorisch sterke projectleiders nodig! 

Bij onze opdrachtgevers liggen in ieder geval genoeg technische vraagstukken klaar, waar jij mee aan de slag kunt. Heb jij een opleiding afgerond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, industriële automatisering of elektrotechniek? Dan kun je waarschijnlijk zo aan de slag in een uitdagende functie! 

Machinebouwers, wij horen graag van jullie!

Wil jij werken in deze industrie? Via Trinamics kun je solliciteren op mooie machinebouw functies.

Mark Helpt je graag verder!
Mark de Roode
Contact opnemen