NL
NL

Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed. Wij bieden werk in verschillende technische branches.

Is the sky the limit?

De geavanceerde technologie in de lucht- en ruimtevaart biedt mooie kansen. Zeker voor gespecialiseerde technici. Heb je een opleiding op het gebied van luchtvaarttechniek, aerospace of aviation? Dan hebben wij de mooiste banen voor jou.

Jouw carrière in de lucht- en ruimtevaarttechniek

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt.

Beroepen en functies in de lucht- en ruimtevaart

De lucht- en ruimtevaart is een grote industrie, letterlijk en figuurlijk! Aerodynamica, satellieten, vliegtuigen en raketten: hier zou jij allemaal aan mee kunnen werken.

Ben jij geïnteresseerd in de studie van luchtstromen en het ontwerp van bijvoorbeeld vliegtuigvleugels? Dit komt ruim aan bod in de aerodynamica. Maar ook de gewenste positie van een ruimtevoertuig voor deze luchtstromen en de aandrijvingstechniek erachter zijn van groot belang.

Binnen deze verschillende takken van de  lucht- en ruimtevaart is dus een breed scala aan functies. Zo kun je snel aan de slag in het vakgebied waar jouw passie ligt.

Het is een kleine stap voor de mens..

..maar een grote kans voor jou als Lucht- en Ruimtevaart professional. Meteen aan de slag bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers?

Rick Helpt je graag verder!
Rick Schipperen
Contact opnemen