NL
NL

Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed. Wij bieden werk in verschillende technische branches.

Werken in de logistiek of Supply Chain?

Wij zijn regelmatig op zoek naar managers, coördinatoren en analysten in de logistiek of supply chain management. Maar ook material handlers en planners worden vaak ingezet om de transportstroom te verbeteren! Heb jij de juiste opleiding en ervaring? Dan kun je vaak direct aan de slag.

Jouw carrière in de logistiek

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt.

Beroepen en functies in de logistiek

Simpel gezegd draait logistiek om het vervoer van goederen van locatie A naar locatie B. Maar hier komt erg veel bij kijken! Een stroom van goederen moet gecoördineerd, geoptimaliseerd en geïnventariseerd worden. Het plaatsen van bestellingen, de planning van het transport en het aanhouden van voorraden zijn bijvoorbeeld verschillende takken waar jij je mee bezig kunt houden.

Deze onderdelen worden vaak opgesplitst in de interne en externe supply chain. Intern richt zich vooral op de verkoop en inkoop, de productie en de opslag van goederen. De externe kant van logistiek houdt zich bezig met leveranciers, stakeholders en andere zaken buiten de organisatie.

Zie jij uitdaging in het beheren van deze goederen stromen? Onze opdrachtgevers bieden je in ieder geval genoeg verschillende vacatures in dit vakgebied!

Ben jij de schakel die de Supply Chain mist?

Krijg jij de juiste goederen op de juiste plek en op de juiste tijd? Of ben je helemaal thuis in het organiseren, plannen of het optimaliseren van processen en ben je op zoek naar een opdrachtgever die echt bij je past?

Remco Helpt je graag verder!
Remco Terwint
Contact opnemen