NL
NL

Logistiek/Supply Chain vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar managers, coördinatoren en analysten in de Logistiek of Supply Chain management. Maar ook material handlers en planners worden vaak ingezet om de transportstroom te verbeteren. Heb jij de juiste opleiding en ervaring? Dan kun je vaak direct aan de slag!

Jouw carrière in de logistiek

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke logistieke/supply chain vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

De branche

Supply Chain Management is een vrij breed begrip. In de brede zin van het woord heeft supply chain te maken met de planning en toevoer van de goederenstroom. Enerzijds heb je dus te maken met de toevoer van goederen en producten van leveranciers naar jouw bedrijf en anderzijds met een gereed product of  materialen naar jouw klanten. Dit terwijl er in het tussenliggende  proces nog een heel 'product lifecycle management' plaatsvindt.  Binnen Supply Chain Management heb je te maken met tal van verschillende logistieke tools en planning, zoals: Supply Chain Planning, Productie Planning, Forecasting, Voorraadbeheer, Detailplanning etc.

Binnen de Supply Chain zijn er dus tal van verschillende functies en mogelijkheden. Is jouw interesse gewekt of ben je al een ervaren Planner, Engineer of Manager? Lees snel verder!

Type functies

Als starter met een Bachelor of Master in Supply Chain Management kun je bijvoorbeeld als Productie Planner of Materiaal Planner aan de slag. Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures voor supply chain professionals die ervaring hebben binnen de hightech industrie of machinebouw.

Om succesvol te zijn binnen de Supply Chain branche, dien je een aantal competenties te bezitten. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende communicatieve vaardigheden, een assertief karakter en een hoge dosis pro activiteit. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen, ga je resultaatgericht te werk en beschik je over de nodige overtuigingskracht. Ten slotte werkt een sterke en goede focus zeker in jouw voordeel.  

Vereiste kennis

Wij hebben altijd diverse mogelijkheden voor starters/juniors, maar ook voor ervaren professionals en managers. Kandidaten met een afgeronde bachelor- of masteropleiding richting Logistiek of Supply Chain en ervaren medewerkers met een technische achtergrond/opleiding zijn altijd welkom om te solliciteren. Wellicht hebben we een passende vacature in de supply chain/logistiek voor jou!

Production planner | Higtech omgeving | Regio Eindhoven| 3000 tot 4500 per maand

Junior Logistiek / Supply Chain

Haal jij voldoening uit het wegzetten van een strakke productieplanning waarin tot detail rekening is gehouden met eventuele ongeregeldheden? 

Solliciteer nu

Supply Chain Planner

Limburg Logistiek / Supply Chain

Als supply chain planner ben je verantwoordelijk voor het optimaal plannen op korte en middellange termijn van zowel productie, inkoop en distributie, waarbij je...

Solliciteer nu
Bekijk alle Logistiek / Supply Chain vacatures

Ben jij de schakel die de Supply Chain mist?

Krijg jij de juiste goederen op de juiste plek en op de juiste tijd? Of ben je helemaal thuis in het organiseren, plannen of het optimaliseren van processen en ben je op zoek naar een opdrachtgever die echt bij je past?

Remco Helpt je graag verder!
Remco Terwint
Contact opnemen