NL
NL

Vacature IT Engineer

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.

Op zoek naar een vacature IT engineer? Trinamics is de spil tussen kandidaat en opdrachtgever die voor jou die baan als IT engineer regelt. Van starter tot aan expert; wij hebben de vacature die bij jou past. Daarbij maakt Trinamics geen onderscheid tussen laag en hoogopgeleide werkzoekenden. Wat telt is de match tussen bedrijf en potentiële werknemer. En juist dáár onderscheidt Trinamics zich in. Schrijf jij samen met ons het volgende succesverhaal?

Vragen over onze IT Engineer Vacatures?

Heb je vragen over ons IT vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons

Dit is onze IT Engineer

Jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau en je hebt de opleiding Technische Informatica (of vergelijkbaar) afgerond. Je hebt ervaring met programmeren en weet bovendien bij voorkeur je weg te vinden in systemen als Python en aanvullende software tools. Bovendien heb je een proactieve houding en wil je iedere dag het maximale uit jezelf en je werkzaamheden halen. De wereld van een IT Engineer staat immers nooit stil. Je beheerst daarnaast de Nederlandse taal goed tot uitstekend in zowel woord als geschrift. Ga jij binnenkort al IT Engineer aan de slag?

Dit doet Trinamics

Trinamics verbindt technische mensen in spé met toonaangevende opdrachtgevers. We treden op als verbinder waar we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor beide partijen. Al ruim 15 jaar weten wij ons succesvol te onderscheiden door in te zetten op een langdurige, duurzame relatie. Snelheid is hier niet de leidraad, maar juist secuur te werk gaan.

We willen je graag beter leren kennen om een goede indruk van je te krijgen, zodat we zeker weten dat de matchkansen optimaal zijn. Dit doen we door je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek: pas dan weten we of je daadwerkelijk geschikt bent om je als IT Engineer te verbinden aan één van onze opdrachtgevers.

Bekijk IT Engineer vacatures

(Embedded) Software System Control Engineer / Machine Configuration Facility Engineer

Do you find great joy in software development, which is then used to enhance / improve further software development of your colleagues, and are you familiar with C++ and preferably with Python, the...

Software Engineer( With experience with C++, C#, Python)

The organization you will going to work for supports the global High-Tech and is known for its unique development methodology, offering a set of advanced simulation software tools, tailor made engi...

Quality Engineer

Wij zoeken een Quality Engineer voor de maritieme en offshore industrie. In deze branche is het bedrijf wereldwijd marktleider en ook is het een belangrijke speler op het gebied van complexe, op ma...

Meer technische vacatures

Trinamics beschikt over een scala aan technische vacatures verspreid over het zuiden en westen van Nederland. Wij verbinden al anderhalf decennium mensen met techniek, en daar hopen we nog geruime tijd mee door te gaan. Bekijk onze eerdere succesverhalen.

Meer weten over IT?

Klaar om aan de slag te gaan in de wereld van IT? Of ambieer jij een baan in de technische sector? Schroom dan niet en bekijk het actuele aanbod technische vacatures. Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's