Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

Vacature IT Engineer

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.

Op zoek naar een vacature IT engineer? Trinamics is de spil tussen kandidaat en opdrachtgever die voor jou een baan als IT engineer regelt. Van starter tot aan expert; wij hebben de vacature die bij jou past. Daarbij maakt Trinamics geen onderscheid tussen laag en hoogopgeleide werkzoekenden. Wat telt is de match tussen bedrijf en potentiële werknemer. En juist dáár onderscheidt Trinamics zich in. Schrijf jij samen met ons het volgende succesverhaal?

Bekijk hier onze vacatures IT Engineer

Vacature IT engineer

Jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau en je hebt de opleiding Technische Informatica (of vergelijkbaar) afgerond. Je hebt ervaring met programmeren en weet bovendien bij voorkeur je weg te vinden in systemen als Python en aanvullende software tools. Bovendien heb je een proactieve houding en wil je iedere dag het maximale uit jezelf en je werkzaamheden halen. De wereld van een IT Engineer staat immers nooit stil. Daarnaast beheer jij de Nederlandse taal goed tot uitstekend in zowel woord als geschrift. Ga jij binnenkort aan de slag bij één van onze IT Engineer vacatures?

Trinamics beschikt over een ruim en divers aanbod van verschillende IT Engineer vacatures in de technische sector. In deze wereld van informatietechnologie zal jij je nooit vervelen. Het oplossen van problemen, het installeren van software of misschien wel het uitvoeren van onderhoud? De werkzaamheden van een IT Engineer zijn zeer divers en het is daarom belangrijk om te weten wat jij leuk vindt. Trinamics helpt jou graag bij het vinden van de juiste vacature als IT Engineer.

Dit doet Trinamics

Trinamics verbindt technische mensen in spé met toonaangevende opdrachtgevers. We treden op als verbinder waar we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor beide partijen. Al ruim 15 jaar weten wij ons succesvol te onderscheiden door in te zetten op een langdurige, duurzame relatie. Secuur te werk gaan is hierin de leidraad.

We willen je graag beter leren kennen om een goede indruk van je te krijgen, zodat we zeker weten dat de matchkansen optimaal zijn. Dit doen we door je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek: pas dan weten we of je daadwerkelijk geschikt bent om je als IT Engineer te verbinden aan één van onze opdrachtgevers.

Bekijk IT Engineer vacatures

Software Test Engineer binnen een hightech omgeving

Software Medior Noord-Brabant

Haal jij energie uit het verder optimaliseren van ontwikkelde code en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Dan is dit mogelijk de uitgelezen rol voor jou.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Agile Coach (overheid)

Software Medior Utrecht

Als Agile Coach speel je een cruciale rol bij het begeleiden en ondersteunen van teams bij onze opdrachtgever binnen het overheidsdomein bij hun agile transformatie. Je zult fungeren als mentor, facilitator en change agent om teams te helpen bij het begrijpen en toepassen van agile principes en praktijken om zo de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te verbeteren.

Software Engineer C++ in de plaatwerk industrie

Software Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de wieg staan van de ontwikkeling van nieuwe software die toegepast wordt binnen de plaatwerk industrie?

Scrum Master

Software Senior Utrecht

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van een agile ontwikkelteam binnen onze klant in het overheidsdomein. Je zult nauw samenwerken met het team en de product owner om ervoor te zorgen dat de agile principes en praktijken worden toegepast om de ontwikkeling van softwareproducten en -diensten te versnellen.

Meer technische vacatures

Trinamics beschikt over een scala aan technische vacatures verspreid over het zuiden en westen van Nederland. Wij verbinden al anderhalf decennium mensen met techniek, en daar hopen we nog geruime tijd mee door te gaan. Telkens gaan wij weer op zoek naar het juiste technische talent voor de juiste IT engineer vacature. Bekijk onze eerdere succesverhalen.

Meer weten over IT?

Klaar om aan de slag te gaan in de wereld van IT? Of ambieer jij een baan in de technische sector? Schroom dan niet en bekijk het actuele aanbod technische vacatures. Of lees meer op het gebied van IT Vacatures op:

 

Meer informatie aanvragen