Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

Vacature Hardware Engineer

Op zoek naar een baan als hardware engineer?

Vind hier de geschikte vacature voor Hardware Engineer! Wij zorgen er voor dat jij de volgende stap in je carrière kunt zetten. Door een passende vacature als hardware engineer voor jou te vinden en je gedurende het gehele proces te begeleiden nemen we al jouw obstakels weg. Dit stopt niet bij het vinden van een geschikte baan. Door middel van begeleidingsgesprekken zorgen wij dat jij het maximale uit jezelf kunt halen en je sneller thuis voelt in je nieuwe omgeving.

Neem contact met ons op!

Vacature hardware engineer: door het hele land

Trinamics is sinds 2005 door heel Nederland actief in het samenbrengen van talentvolle technici en opdrachtgevers. De IT vacatures die wij aanbieden kunnen dan ook uit alle uithoeken van het land komen. Door middel van onze vestigingen zorgen wij er voor dat de afstand tot jou en een opdrachtgever kleiner wordt. Je vindt ons in:

Wij zijn vaak bekend met de opdrachtgevers uit de regio en weten zo vaak wat er van jou gevraagd wordt. Hierdoor kunnen we de verwachtingen van beide kanten managen en komen beide partijen niet voor verrassingen te staan. Met onze ruime kennis in het vak en uitgebreide ervaring weten wij iedere keer de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.

Direct solliciteren op de vacature hardware engineer

Solliciteren op een vacature is bij ons heel makkelijk. Heb je een vacature hardware engineer op het oog? Solliciteer dan direct door je persoonsgegevens achter te laten en je CV op te sturen. Denk je hulp nodig te hebben bij het opstellen of aanpassen van je CV? In ons ‘tips overzicht’ lees je over alle do’s en dont’s bij het solliciteren.

Onze consultants nemen vervolgens contact met jou op om je om nadere toelichting te vragen en een kennismakingsgesprek met Trinamics in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en voorkeuren en kijken we samen welke mogelijkheden er op dat moment zijn. Dit gesprek kan op een van onze kantoren plaat vinden, maar ook digitaal via Skype.

Bekijk Hardware Engineer vacatures

Software Configuration / Integration Engineer with development / coding / scripting experience

Software Medior

Do you find great joy in software configuration / integration to play a key role in meeting product roadmaps within a multidisciplinary environment? Then this might be the next job for you.

Electrical and Automation Engineer

Software Medior Zuid-Holland 4500,- / 6000,-

As a key player in the field of electrical and automation engineering, you will contribute significantly to diverse projects, spanning onshore, offshore, and subsea environments. This role is integral to ensuring the practicality, safety, and innovation of our equipment. If you are a self-driven individual with a practical mindset and a passion for developing new skills, we invite you to be part of our dynamic team.

Embedded Software Engineer Robotics – Delft

Software Junior Zuid-Holland

Embedded Software Engineer Robotics -  Our client is an international company with an experienced team which is responsible for developing a new robot. The robot will be a Remote Operating Vehicle which is used for the marine industry. The robot will be an Underwater Robot.

Meer informatie over onze vacatures als hardware engineer

Wil je meer weten over onze IT vacatures, zoals de vacature hardware engineer? Of kun je wat hulp gebruiken bij het vinden van jouw droombaan? Wij helpen je graag! Neem contact op met een van onze collega’s op vestigingen door heel Nederland of solliciteer direct op een van onze beschikbare vacatures.

Meer weten over onze IT vacatures?

Wil je meer weten over het aanbod van Trinamics op het gebied van IT vacatures? Lees dan meer over op:

Meer informatie aanvragen