NL
NL

SOFTWARE & IT vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de Software- en IT-branche.

Ben jij helemaal thuis in de digitale wereld? Ga je graag aan de slag met complexe IT-vraagstukken en laat je niet los totdat je een (software)oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de Software- en IT-branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan Software & IT-vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Neem contact op

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de software/it branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de Software- en IT-branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste bedrijven en vacatures. Klik hier als je meer wil weten over de software-branche  of blijf op deze pagina als je alles wil weten over onze IT vacatures.

Hieronder vind je een greep uit onze Software- en IT-vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link. 

Vacatures Software/IT

Senior Software Architect met C# €4.000 - € 5.000

Voor onze klant in de regio Breda zijn we op zoek naar een Software Engineer. Onze klant is expert op het gebied van intelligente product handling systemen. Denk hierbij aan de automatisering van v...

Medior Software Development Engineer met C#

Voor onze klant in de regio Breda zijn we op zoek naar een Software Engineer. Onze klant is expert op het gebied van intelligente product handling systemen. Denk hierbij aan de automatisering van v...

Python Developer

Python Developer (Software Development , Techniek, Phyton, CAD, FEM, regio Rotterdam) Onze klant is gespecialiseerd in ondergrondse pijpleidingsystemen, zowel op het gebied van engineering als ...

Werken in de IT branche

Als IT-professional ga je geen enkel digitaal vraagstuk uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Je bent helemaal thuis in de wereld van IT-infrastructuren en je bent geïnteresseerd in alle gerelateerde zaken. En het belangrijkste: je bent toe aan een nieuwe of volgende stap in je carrière! Trinamics heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de IT-branche. Vacatures bij verschillende (inter)nationale bedrijven en op veel verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct!

Beroepen en functies in de IT-branche

Van Azure Solution Engineer tot Hightech IT Security Architect en van Product Owner IT tot SAP HANA Developer. Werken in de IT is heel veelzijdig.

Je gaat de uitdaging om een optimaal werkend platform te op te zetten, te faciliteren en te onderhouden. Door middel van jouw slimme codes, configuraties en testen kunnen alle stakeholders rekenen op een stabiel platform om hun ontwikkeling voort te stuwen. In dit geheel vervul jij een cruciale rol. Op dit gebied is het aanbod aan IT vacatures groot. Door de digitalisering die veel bedrijven meemaken is de vraag naar IT-personeel rap gestegen. Bij tal van toonaangevende opdrachtgevers zijn er mogelijkheden in de IT-infrastructuur. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer.

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de IT-branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Andere technische vakgebieden

Trinamics is niet alleen actief binnen het vakgebied van Software/IT. Ben je benieuwd naar onze andere vakgebieden? Klik dan op onderstaande link. 

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's