NL
NL

IT vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software- en IT-branche.

Trinamics bezit een ruim aanbod aan IT Vacatures. Ben jij helemaal thuis in de digitale wereld? Ga je graag aan de slag met complexe IT-vraagstukken en laat je niet los totdat je een (software)oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de Software- en IT-branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan Software & IT vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Neem contact op

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de software/it branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de Software- en IT-branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Trinamics is namelijk ook groot als IT-detacherinsbureau. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. Op deze pagina vind je alles over de IT-branche. Meer thuis in de Software? Ga dan naar onze softwarebranche pagina. 

Onderstaand vind je een greep uit onze Software- en IT-vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link. 

Vacatures Software/IT

Full-Stack Developer - Hightech

Full-Stack Developer - High TechBig Data / Microservices / Java / Python / Object oriented

Senior Embedded Software Designer

Would you like to join a company who is active in the high-tech industry and work on high-end software in the Brainport region of Eindhoven? For our client I am looking for a Senior Embedded Softwa...

Senior Web/Javascript Developer

Would you like to join a company who is active in the high-tech industry and work on high-end software in the Brainport region of Eindhoven? For our client I am looking for a Senior Web/Javascript ...

Werken in de IT branche

Als IT-professional ga je geen enkel digitaal vraagstuk uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Je bent helemaal thuis in de wereld van IT-infrastructuren en je bent geïnteresseerd in alle gerelateerde zaken. En het belangrijkste: je bent toe aan een nieuwe of volgende stap in je carrière! Trinamics heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de IT-branche. Zo hebben we vacatures bij verschillende (inter)nationale bedrijven en op veel verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct!

Beroepen en functies in de IT-branche

Van Azure Solution Engineer tot Hightech IT Security Architect en van Product Owner IT tot SAP HANA Developer. Werken in de IT is heel veelzijdig.

Je gaat de uitdaging aan om een optimaal werkend platform te op te zetten, te faciliteren en te onderhouden. Door middel van jouw slimme codes, configuraties en testen kunnen alle stakeholders rekenen op een stabiel platform om hun ontwikkeling voort te stuwen. In dit geheel vervul jij een cruciale rol. Op dit gebied is het aanbod aan IT vacatures groot. Door de digitalisering die veel bedrijven meemaken is de vraag naar IT-personeel rap gestegen. Bij tal van toonaangevende opdrachtgevers zijn er mogelijkheden in de IT-infrastructuur. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer.

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de IT-branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Software/IT? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer weten over onze IT vacatures?

Wil je meer weten over het aanbod van Trinamics op het gebied van IT vacatures? Lees dan meer over op:

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht