Nederlands

Kies jouw taal

IT vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de IT-branche.

Trinamics bezit een ruim aanbod aan IT Vacatures. Ben jij helemaal thuis in de digitale wereld? Ga je graag aan de slag met complexe IT-vraagstukken of ICT issues en laat je niet los totdat je een (software)oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de IT-branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan IT vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze it vacatures!

Jouw carrière in de IT branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de IT-branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Trinamics is namelijk ook groot als IT-detacheringsbureau. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. Ook als je op zoek bent naar IT Security Architect vacatures of als Java Developer aan de slag wilt, is er genoeg aanbod bij Trinamics. 

Onderstaand vind je een greep uit onze IT banen. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link. 

Vacatures IT

Monteur werkplaats

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats tec...

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

Sr Software Engineer

Installation and Energy Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbo...

Werken in de IT branche

Als IT-professional ga je geen enkel digitaal vraagstuk uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Je bent helemaal thuis in de wereld van IT-infrastructuren en je bent geïnteresseerd in alle gerelateerde zaken. En het belangrijkste: je bent toe aan een eerste of volgende stap in je carrière! Trinamics heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de IT-branche. Zo hebben we vacatures bij verschillende (inter)nationale bedrijven en op veel verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct!

Beroepen en functies in de IT-branche

Van Azure Solution Engineer tot Hightech IT Security Architect, Java developer en van Product Owner IT tot SAP HANA Developer. Werken in de IT is heel veelzijdig.

Je gaat de uitdaging aan om een optimaal werkend platform te op te zetten, te faciliteren en te onderhouden. Door middel van jouw slimme codes, configuraties en testen kunnen alle stakeholders rekenen op een stabiel platform om hun ontwikkeling voort te stuwen. In dit geheel vervul jij een cruciale rol. Op dit gebied is het aanbod aan IT vacatures en ICT vacatures groot. Door de digitalisering die veel bedrijven meemaken is de vraag naar IT-personeel rap gestegen. Bij tal van toonaangevende opdrachtgevers zijn er mogelijkheden in de IT-infrastructuur. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer.

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de IT-branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van IT? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen