Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de IT-branche.

Trinamics beschikt over een ruim aanbod van IT vacatures. Ben jij een echte digitale duizendpoot die graag complexe IT-vraagstukken oplost en ICT-issues niet loslaat tot je een (software) oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de IT-branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan IT vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees verder om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn in deze sector en welke vacature het best bij jou past.

Bekijk hier onze IT vacatures!

Jouw carrière in de IT branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de IT-branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Trinamics is namelijk niet alleen een werving- en selectiebureau, maar ook een IT-detacheringsbureau. Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers die op zoek zijn naar IT-talent. Van start ups en mkb-bedrijven tot grote multinationals. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt. Ook als je op zoek bent naar IT Security Architect vacatures of als Java developer aan de slag wilt, is er genoeg aanbod bij Trinamics.

Onderstaand vind je een greep uit de openstaande IT vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.  

Vacatures IT

Data Analist Rotterdam

Software/IT Medior Zuid-Holland

Wij zijn een vooraanstaand softwarebedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons toegewijde team van experts ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het benutten van hun gegevens om betere beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren. Als onderdeel van ons groeiende team zoeken we een gepassioneerde Data Analist met expertise in PowerBI, Excel en SQL om ons te helpen bij het leveren van datagestuurde inzichten aan onze klanten.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software/IT Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Software Design Engineer Python

Software/IT Medior Noord-Brabant

Do you have experiences with Python? And do you want to work for ASML? Read on!

Werken in de IT branche

Als IT-professional ga je geen enkel digitaal vraagstuk uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Je bent helemaal thuis in de wereld van IT-infrastructuren en je bent geïnteresseerd in alle gerelateerde zaken. En het belangrijkste: je bent toe aan een eerste of volgende stap in je carrière! Trinamics heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de IT-branche. Zo hebben we vacatures bij verschillende (inter)nationale bedrijven en op veel verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct!

Beroepen en functies in de IT-branche

Van Azure Solution Engineer tot Hightech IT Security Architect, Java Developer en Product Owner IT tot SAP HANA Developer. De IT-branche biedt veel verschillende uitdagingen en functies. Je gaat de uitdaging aan om een optimaal werkend platform te op te zetten, te faciliteren en te onderhouden. Door middel van jouw slimme codes, configuraties en testen kunnen alle stakeholders rekenen op een stabiel platform om hun ontwikkeling voort te stuwen. In dit geheel vervul jij een cruciale rol. Op dit gebied is het aanbod aan IT vacatures en ICT vacatures groot.

Door de digitalisering die veel bedrijven meemaken, is er een groot aanbod aan IT vacatures en ICT vacatures. De IT-branche is namelijk een vakgebied dat voortdurend in beweging is en waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Bij tal van toonaangevende opdrachtgevers zijn er dan ook mogelijkheden in de IT-infrastructuur. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer.

IT vacatures voor verschillende opleidingsniveaus

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, bij Trinamics hebben we IT vacatures voor verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. We bieden ook kansen voor mensen die een carrièreswitch willen maken en in de IT-branche willen werken. Als je bij ons solliciteert, zullen we samen kijken naar je ervaring, opleiding en persoonlijke wensen om te bepalen welke functie het best bij jou past.

Bekijk onze IT vacatures

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de IT-branche? Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan IT vacatures binnen de IT-branche. Staat jouw ideale functie ertussen? Solliciteer direct op de vacature die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over technische vacatures? Klik dan hier.

 

 

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van IT? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen