Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Hier zit je goed. We bieden werk in verschillende technische branches.

Installatie- en energiesector iets voor jou?

Wil jij werken aan hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid, gemak, besparing en duurzaamheid? Spreken projecten in woningbouw, utiliteitsbouw of industrie je aan? Dan hebben wij een passend aanbod voor jou.

Jouw carrière in de installatie- en energietechniek

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Neem daarom snel contact met ons op! 

Beroepen en functies in de energie- en installatietechniek

De energie- en installatietechniek draait om de techniek achter verschillende energiesystemen. Het secuur aanbrengen van een energiesysteem en het onderhoud hiervan is bij installatie van groot belang. Dit vraagt om precisie en expertise! Bij Trinamics begeleiden we je hierin om jezelf te ontwikkelen tot een ware energie-expert. Zo kun jij via Trinamics geavanceerde systemen installeren en verbeteren!

Naast de installatie van een energiesysteem, kun je je ook bezig houden met de opwekking, het transport en de distributie van de energie. Hierdoor doe je niet alleen kennis en ervaring op in de elektrotechniek, maar ook in de machinebouw. In de energiecentrales, hoogspanningsnetwerken en distributiestations zijn namelijk geavanceerde machines en technieken nodig!

Heb jij hier ervaring mee of ben je geïnteresseerd in het aanbrengen, verbeteren en onderhouden van installaties? Dan is de energie- en installatietechniek iets voor jou. 

Start jouw carrière

Zijn je spanningen nu opgelopen tot een hoger niveau en wil je nu weten wat je kan betekenen voor de installatie- energiesector?

Klaas Helpt je graag verder!
Klaas Wagener
Contact opnemen