Nederlands

Kies jouw taal

hightech

Hightech Industrie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de (high)tech industrie.

Op zoek naar een baan in de (high)tech industrie? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan technische vacatures, zowel in Nederland als daarbuiten. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze hightech vacatures!

Jouw carrière in de (high)tech industrie

Ben je benieuwd welke baan er op jouw wacht in de (high)tech industrie? Dat gaan we samen onderzoeken. Bij Trinamics gaan we namelijk met je aan de slag. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je verbinden met de juiste bedrijven en vacatures.

Hieronder vind je een greep uit onze hightech vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Hightech

Werkvoorbereider

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland

Voor een van onze opdrachtgevers in de ontwikkeling en productie van electronica, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij ervaring met het beheersen van geautomatiseerde informatiesystemen, kennis van elektronica-assemblage en de teamplayer naar wie wij op zoek zijn? Dan zou dit de volgende stap in jouw carrière kunnen zijn!

System Engineer Racks & Cabinets

(Hightech) Industrie Medior Overijssel 5100,- / 6100,-

We currently are looking for a experienced System Engineer / Electrical Designer - Racks & Cabinets!  As a System Engineer specialized in Racks & Cabinets, you have the opportunity for continuous professional development within the field of Engineering. You actively contribute to the design of complete (sub) systems in project teams. Do you have at least 6 years of experience as Electrical Designer, Electrical Architect and are you familiar with PLC integration or Eplan? Then, we are looking for you!

Change / Transformation / Program Manager

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant 5200,- / 6800,-

Are you challenged by Change Management and do you have proven experience in improvement projects? As a Organizational Change Manager you are responsible for the implementation of processess, tools and new ways of working. Do you have 10+ years of experience as a Change / Transformation / Program Manager and looking for the next step in your professional career? Then I would like to be in contact with you!

Werken in de (high)tech industrie

De ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om specialistische kennis, probleemoplossers en slimme aanpakkers. Mensen met een hands-on mentaliteit en een goed analytisch vermogen om technische problemen op te lossen. Heb jij de juiste skills om te werken in deze toekomstgerichte branche? Dan is een baan in de (high)tech industrie de ideale volgende stap in jouw carrière!

Beroepen en functies in (high)tech industrie

De wereld van de (high)tech industrie zit bomvol uitdagingen. Hier wordt namelijk gewerkt met technologie van het hoogste niveau en de meeste precisie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en testen van micro-elektrica in telefoons. Jij kunt aan de basis staan van de nieuwste smartphones!

De hightech industrie is dan ook continue in ontwikkeling. Een smartphone van vorig jaar is eigenlijk al verouderd, laat staan technologieën van 10 jaar geleden. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Jij houd je bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde techniek. Maar niet alleen op het gebied van telefoons. Onze klanten zijn ook actief in de werktuigbouwkunde, de automotive industrie, lucht- en ruimtevaart en meer. Zowel in binnen- als in buitenland!

Bekijk onze vacatures

Ben je klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Bekijk hier dan het ruimte aanbod aan technische vacatures en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past!
Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Hightech? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen