NL
NL

Hightech Industrie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de (high)tech industrie.

Op zoek naar een baan in de (high)tech industrie? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan technische vacatures, zowel in Nederland als daarbuiten. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de (high)tech industrie

Ben je benieuwd welke baan er op jouw wacht in de (high)tech industrie? Dat gaan we samen onderzoeken. Bij Trinamics gaan we namelijk met je aan de slag. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste bedrijven en vacatures.

Hieronder vind je een greep uit onze hightech vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link

Vacatures Hightech

Inkoper

Onze opdrachtgever is een Nederlandse producent van analyzers voor laboratoria op het gebied van milieu, farmacie, landbouw, detergenten, voeding en drank. Het hoofdkantoor van deze organisatie is ...

Internationaal Service Engineer

Onze opdrachtgever is een Nederlandse producent van analyzers voor laboratoria op het gebied van milieu, farmacie, landbouw, detergenten, voeding en drank. Het hoofdkantoor van deze organisatie is ...

System Control Engineer Robotics – Delft

We are an innovative company in the area of software engineering, mainly focusing on System and Control of Robotics and Control Systems. We develop state of the art control systems with Sensors, Ca...

Werken in de (high)tech industrie

De ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om specialistische kennis, probleemoplossers en slimme aanpakkers. Mensen met een hands-on mentaliteit en een goed analytisch vermogen om technische problemen op te lossen. Heb jij de juiste skills om te werken in deze toekomstgerichte branche? Dan is een baan in de (high)tech industrie de ideale volgende stap in jouw carrière!

Beroepen en functies in (high)tech industrie

De wereld van de (high)tech industrie zit bomvol uitdagingen. Hier wordt namelijk gewerkt met technologie van het hoogste niveau en de meeste precisie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en testen van micro-elektrica in telefoons. Jij kunt aan de basis staan van de nieuwste smartphones!

De hightech industrie is dan ook continue in ontwikkeling. Een smartphone van vorig jaar is eigenlijk al verouderd, laat staan technologieën van 10 jaar geleden. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Jij houd je bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde techniek. Maar niet alleen op het gebied van telefoons. Onze klanten zijn ook actief in de werktuigbouwkunde, de automotive industrie, lucht- en ruimtevaart en meer. Zowel in binnen- als in buitenland!

Bekijk onze vacatures

Ben je klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Bekijk hier dan het ruimte aanbod aan technische vacatures en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past!
Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Hightech? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's