NL
NL

Hightech Vacatures

De ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om specialistische kennis, probleemoplossers en slimme mensen. Heb jij de juiste skills voor deze toekomstgerichte branche?

Jouw carrière in de (high)tech industrie

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke hightech vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

(High)tech beroepen en functies

De wereld van de (high)tech industrie zit bomvol uitdagingen. Hier wordt namelijk gewerkt met technologie van het hoogste niveau en de meeste precisie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en testen van micro-elektrica in telefoons. Jij zou zomaar aan de slag kunnen gaan met de techniek van de nieuwste smartphones!

De hightech industrie is dan ook continue in ontwikkeling. Een smartphone van vorig jaar is eigenlijk al verouderd, laat staan technologieën van 10 jaar geleden! Daarom hou jij je bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde techniek.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor het produceren, testen en evalueren van hightech systemen en elektronica. Je maakt op moderne wijze nieuwe producten en ontwikkelt deze verder. Bij onze opdrachtgevers staat innoveren in ieder geval voorop!

Spreekt het werk als hightech professional jou aan? Dan hebben we verschillende vacatures voor je.

Service Monteur E

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Onze klant is een productiebedrijf en actief in de food processing industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ruim 300...

Solliciteer nu

Improvement Engineer

Noord-Brabant (Hightech) industrie

Ben jij een ervaren improvement engineer? Loop jij warm voor hightech projecten? Kan jij jezelf goed vinden in 6-sigma methodieken en heb jij wellicht zelfs black...

Solliciteer nu
Bekijk alle (Hightech) industrie vacatures

Ben jij de hightech professional die wij zoeken?

Wil je meer te weten komen over de hightech industrie? Of wil je erachter komen waar de kansen liggen?

Patrick Helpt je graag verder!
Patrick Stork
Contact opnemen