NL
NL

Werken in de Food, Pharma of Life Sciences-industrie?

Heb jij interesse in de producten die je in de supermarkt vindt, het traject achter de productie en verpakking van geneesmiddelen of het verduurzamen van onze voedselketen? Dan heeft Trinamics dé vacature voor jou in de Food, Pharma of Life Sciences-branche.

Food, Pharma of Life Sciences vacatures

Vraag jij je af hoe de producten in de supermarkt worden geproduceerd? Of hoe onze geneesmiddelen in die handige drukstripts terecht komen? Misschien ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van onze voedselketen en ontwikkel je graag de beste vegetarische gehaktbal. Vacatures in al deze gebieden vind je bij Trinamics. Wij hebben een netwerk van bekende (inter)nationale bedrijven binnen de industrieën Food, Pharma en Life Sciences met interessante vacatures voor een (volgende) mooie stap in jouw carrière!

Jouw carrière in Food, Pharma & Life Sciences

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke vacatures wij binnen Food-, Pharma- en Life Sciences voor jou beschikbaar hebben.

Beroepen en functies in Food, Pharma & Life Sciences

Als klein land is Nederland groot in voedselproductie. Denk aan de vele agrarische bedrijven die ons land rijk is. Maar daarnaast is er een grote industrie met een enorme keur aan producten die de hele wereld over gaan. Denk hierbij aan bier, kaas of bijvoorbeeld snoepsoorten van bekende merken.

Tevens zijn er in Nederland ook een aantal grote internationale spelers op het gebied van geneesmiddelen, vaccins, immuuntechnologieën, etc. Hier worden geneesmiddelen geproduceerd en verpakt. Deze bedrijven opereren eigenlijk allemaal mondiaal en het product wordt verscheept over de hele wereld. Tevens is de Farmaceutische industrie (Pharma) er een die constant in beweging is en worden de productieprocessen, maar ook de medicijnen, constant geïnnoveerd.

Op het gebied van life sciences zijn er in Nederland veel Technologie bedrijven die zich specialiseren in ontwikkeling van medische apparatuur, hulpmiddelen enzovoorts die ons leven en de gezondheidszorg gemakkelijker en intelligenter maken. Een ding hebben de verschillende branches gemeen: het gaat om streng gereguleerde productie omgevingen waarbij wet- en regelgeving erg belangrijk zijn.

Bekijk onze vacatures

Ben jij klaar om mee te veranderen, en weet jij alles draaiende te houden of te valideren? Dan ben jij klaar voor de Food, Pharma of Life Sciences-branche. Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan vacatures in deze branches of bekijk voor meerdere mogelijkheden al onze vacatures.

Supervisor Production - €3134 tot €4477

Senior Noord-Holland Food / Pharma / Life Sciences

Onze klant is een van de grootste producenten van geneesmiddelen en zij zijn toegewijd aan het verbeteren van de wereldwijde gezondheid en het verbeteren van...

Solliciteer nu

Operator MBO4 - €2348 tot €3354

Noord-Holland Food / Pharma / Life Sciences Medior

Onze klant is een van de grootste producenten van geneesmiddelen en zij zijn toegewijd aan het verbeteren van de wereldwijde gezondheid en het verbeteren van...

Solliciteer nu
Bekijk alle Food / Pharma / Life Sciences vacatures

Meer informatie?

Neem contact op met Sam, hij vertelt je graag meer over de Food, Pharme en Life Sciences-branches en de mogelijkheden binnen deze sectoren.

Sam Helpt je graag verder!
Sam Hoogland
Contact opnemen