Nederlands

Kies jouw taal

Werkvoorbereider / Projectleider

Installatie en Energie

Vacature details

Vakgebied: Installatie en Energie
Opleiding: Junior
Werklocatie: Eindhoven
Vacature ID: 7644

Introductie

Wordt jij enthousiast van werken op projectbasis en ben je graag commercieel bezig? Dan is dit wellicht jouw volgende baan!

Onze opdrachtgever betreft een grote internationale organisatie die momenteel in 28 landen actief zijn en meer dan 3000 werknemers hebben. Zij zijn ’s werelds belangrijkste leverancier van apparatuur en services aan benzinestations en oliemaatschappijen. Zij dan ook een vooruitstrevend bedrijf dat momenteel in de toekomst aan het investeren is, namelijk elektrisch rijden.

Functieomschrijving

In deze functie kom je te werken op het projectenbureau waar projecten waaronder elektrotechnische installaties en systemen worden gerealiseerd. Er wordt dan ook van je verwacht dat je nieuwe klanten adviseert hoe zij een nieuwe laadinfrastructuur kunnen opzetten. Hiervoor dien je dus ook commercieel ingesteld te zijn waar jij in staat bent om vragen van de klanten te vertalen in concrete oplossingen en dit duidelijk intern kunt communiceren. De markt waar ze zich in begeven waar je veel mee in contact zal zijn tankstations, geavanceerde carwash bedrijven, facility management, elektra installaties en betalingssystemen.

Wat verwachten we van jou?

Minimaal een afgeronde MBO 4 elektrotechniek opleiding
Commercieel ingesteld
Zelfstandig kunnen werken
Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar de klanten toe als intern
Probleemoplossend vermogen
Kennis van laadpalen/elektrisch rijden is een pré

Wat kun jij van ons verwachten?

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.