Nederlands

Kies jouw taal

Test Engineer Motoren - DAF Trucks Eindhoven

Vacature details

Vakgebied: Automotive
Opleiding: Starter
Werklocatie: Eindhoven
Vacature ID: 10004

Introductie

DAF is in de transportsector altijd toonaangevend als het gaat om totale eigendomskosten, met nadrukkelijke aandacht voor efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. Met de introductie van het DAF Ultimate package bereiken de DAF XF en CF het hoogste niveau, met ongekend comfort voor de chauffeur, terwijl aan de eisen van beheerders en eigenaren van wagenparken wordt voldaan. Natuurlijk vormt milieubescherming een wezenlijk onderdeel van dit pakket.

Functieomschrijving

• Je voert binnen het Engine Test Center op gestructureerde wijze zelfstandig beproevingen uit aan de hand van beproevingsopzetten / beproevingsbonnen die door de Performance Engineers vanuit de ontwikkelingsprojecten via de planning aan jou zijn toegewezen.

• Samen met de Performance Engineers, soms samen met andere leden van het ontwikkelteam, bepaal je de inhoud, het doel en de gewenste resultaten van de proef.

• Je regelt het beproevingsobject, de meetapparatuur, de eventueel benodigde assistentie en richt de meetomgeving in, zodat de proef zoals gepland kan verlopen.

• Je bent verantwoordelijk voor de overdracht van data en tussentijdse meldingen over de status van de proef aan de Performance Engineers. Je bepaalt in overleg de te gebruiken meetapparatuur, uitvoering, doet eerste analyses en levert meetdata in een afgesproken format binnen de overeengekomen planning.

• Je bent verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, tijdige calibratie en uniformiteit van de meetomgeving waarin je werkt en de toevertrouwde meetapparatuur.

• Je levert input aan optimalisatie en automatisering van besturingsapparatuur, meetinstrumenten en data-acquisitie, met als doel een hogere efficiency te bereiken.

• Je bent verantwoordelijk voor het gestructureerd nauwkeurig en accuraat vastleggen van falende delen en of opvallende gebeurtenissen in het logboek, in de Engelse taal.

Wat verwachten we van jou?

Opleidingsniveau is minimaal HTS Autotechniek of Werktuigbouwkunde, met kennis van statistische proefopzet en Six Sigma tools en ervaring met de ontwikkeling van DAF diesel motoren.
Je bent in staat zelfstandig toegewezen complexe meetapparatuur en proefstanden te bedienen en aan te sluiten.
Je hebt softwarekennis en je kunt werken met de programmatuur die gebruikt wordt binnen het Engine Test Center.
Je kunt werken in een dynamische, hectische stressvolle omgeving met wisselende prioriteiten en bent analytisch sterk.
Je bent een enthousiaste, actieve “hands on teamworker”, zelfstandig, leergierig, onderzoeker, maar altijd oplossingsgericht.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgever;
Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren
Bij Trinamics krijg je Leuke extra's: korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
mark divisiemanager

Mark de Roode

Divisielead