Nederlands

Kies jouw taal

Technisch Traineeship

Vacature details

Vakgebied: High tech industrie
Opleiding: Starter
Werklocatie: Eindhoven
Vacature ID: 13973
Salaris: 2800,- / 3800,-
Direct solliciteren

Introductie

Spannende kans
Ben je recent afgestudeerd of sta je op het punt je (technische) studie af te ronden? Ben je enthousiast om je carrière in de technische sector te starten? Trinamics, een toonaangevend technisch detacheringsbureau, biedt een fantastische kans om als Technisch Trainee bij ons team aan te sluiten.

Bij Trinamics zijn we gespecialiseerd in het verbinden van technisch talent met hoogwaardige bedrijven in diverse sectoren. Als Technisch Trainee ga je een dynamisch leertraject in, waarbij je praktische ervaring opdoet, je technische kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt onder begeleiding van experts uit de industrie.

Functieomschrijving

De Traineeship zal uit de volgende punten bestaan:

Uitgebreide Training: We bieden een gestructureerd trainingsprogramma dat je voorziet van de nodige technische vaardigheden en inzichten in de branche. Je ontvangt praktijkgerichte training en hebt toegang tot geavanceerde middelen.

Diverse Projectopdrachten: Gedurende het traineeship krijg je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken binnen verschillende sectoren, zoals luchtvaart, automotive, energie en robotica. Deze ervaring verbreedt je kennis en stelt je in staat om een veelzijdige skills te ontwikkelen. Het eerste project zal altijd een minimale duur van 6 tot 12 maanden betreffen , zodat jouw (mogelijk eerste) stappen binnen de technische sector gecombineerd worden met concrete on-the-job ervaring.

Mentorship en Begeleiding: Je wordt gekoppeld aan een ervaren professional  of interne begeleider die als mentor zal dienen gedurende het traineeship. Zij zullen begeleiding, ondersteuning en waardevol loopbaanadvies bieden om je te helpen bij het begin of vervolg van je professionele carrière.

Netwerkmogelijkheden: Trinamics heeft een uitgebreid netwerk van partners en klanten in de industrie. Als trainee krijg je de kans om in contact te komen met professionals van toonaangevende bedrijven, deel te nemen aan netwerkevenementen en waardevolle connecties op te bouwen die je carrièrevooruitzichten kunnen verbeteren.

Loopbaanontwikkeling: We zijn toegewijd aan jouw langetermijngroei. Tijdens het traineeship werken we nauw met je samen om je sterke punten, interesses en loopbaanambities te identificeren. Op basis van jouw individuele doelen bieden we op maat gemaakte begeleiding en mogelijkheden voor groei binnen Trinamics of bij onze partnerorganisaties.

Wat verwachten we van jou?

 • Recent afgestudeerd of binnenkort afgestudeerd met een bachelor- of masterdiploma in een technische richting (bijv. Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Informatica, etc.) en/of open voor zij instroming of change of career
 • Passie voor technologie en bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen
 • Sterk probleemoplossend vermogen en een proactieve mindset
 • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden
 • Vloeiend in het Engels en Nederlands (zowel schriftelijk als mondeling)

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een gezellige en open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht
 • Startsalaris uiteenlopend van € 2.800,00 tot € 3.800,00
 • Bonus opportunity’s bij  succesvolle opvolging meerdere projecten en termijnen
 • Daarbij hoort natuurlijk minimaal 8% vakantiegeld bij (hoef je zelf minder te sparen)
 • Premievrij pensioen
 • We regelen een laptop en mogelijk een lease auto voor je afhankelijk van project
 • Maandelijks terugkomdag met je persoonlijke begeleider en/of collega trainees

Sluit je aan bij Trinamics en start je carrière met een uitgebreid Technisch Traineeship dat groei, ontwikkeling en blootstelling aan spannende projecten biedt.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 

Solliciteer op deze functie

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met technische vacatures.

Maximale grote: 4MB

Jouw contactpersoon voor deze vacature
remco operationeel manager

Remco Droog

Commercieel Manager