Nederlands

Kies jouw taal

Software Engineer Machinebesturing

Software/IT

Vacature details

Vakgebied: Software/IT
Opleiding: Medior
Werklocatie: Eindhoven
Vacature ID: 14250
Salaris: 3500,- / 6500,-
Direct solliciteren

Introductie

Een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering zoekt een (Senior) Software Engineer Machinebesturing. Het bedrijf staat bekend als een waardevolle partner in het mogelijk maken van technologische innovaties en het tot leven brengen van machines en installaties.

Functieomschrijving

Als (Senior) Software Engineer Machinebesturing ontwerp en bouw je besturingsoplossingen voor klanten in de machinebouw. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers en collega's om passende oplossingen te creëren. Dit omvat het ontwerpen, programmeren, testen en in bedrijf stellen van besturingstoepassingen en het werken met motion- en servo-systemen.

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in relevante vakgebieden en 5 tot 7 jaar ervaring als Software of Control Engineer in machinebesturing. Je hebt ervaring met minimaal twee PLC-systemen, waarbij ervaring met Siemens of Codesys vereist is. Kennis van veldbus technologieën, machineveiligheid en HMI's is een pluspunt. Je bent bekend met multidisciplinaire projectteams en hebt bij voorkeur ervaring met maatwerksoftware zoals C#/.Net en SQL database engineering. Goede Engelse schrijf- en leesvaardigheden zijn essentieel.

Wat kun jij van ons verwachten?

Het bedrijf hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt een passend salaris (6500 Max.), flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, en andere arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw situatie. Hierbij inbegrepen zijn 30 vakantiedagen, een 13e maand, goede pensioenregeling, kennissessies, bedrijfsuitjes, coaching en meer.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 

Solliciteer op deze functie

Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met technische vacatures.

Maximale grote: 4MB

Jouw contactpersoon voor deze vacature
fotodanil

Daniël van Nieuwkasteele

Recruitment Consultant