Nederlands

Kies jouw taal

Trinamics markeert een mijlpaal in haar groei: Een nieuw hoofdstuk in het hart van Brainport Eindhoven!

Gisteren vierden we een belangrijke mijlpaal in onze groei: de uitbreiding van ons kantoor in het centrum van Eindhoven. Wat begon als een bescheiden kantoorruimte is nu uitgebreid tot de gehele bovenverdieping aan de Fellenoord, dankzij de samenwerking met onze gewaardeerde opdrachtgevers en onze medewerkers.

 

topmonteurs banner

We zijn verheugd om deze gelegenheid te vieren met de steun en aanwezigheid van belangrijke bedrijven in en rondom Eindhoven

waaronder ASML , Neways Electronics International NV, DAF Trucks NV, VDL Groep, ThermoFisher Scientific en Vanderlande. Hun samenwerking en partnerschap hebben een essentiële rol gespeeld in onze reis en succes binnen deze dynamische regio.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Wethouder Stijn Steenbakkers, die ons nieuwe kantoor heeft geopend en een inspirerende toespraak heeft gehouden over de ontwikkelingen binnen Brainport Eindhoven. Hij belichtte het 'Project Beethoven', gericht op het verbeteren van het tech-ecosysteem door te investeren in huisvesting, onderwijs en infrastructuur.

Als onderdeel van het Beethoven-initiatief rolt de overheid plannen uit om technische bedrijven in de regio Eindhoven te versterken door extra woningen te bouwen, trainingsprogramma's voor werknemers uit te breiden en de infrastructuur te verbeteren, grotendeels gefinancierd door het Groeifonds.

Een belangrijk aspect van het project is de Internationale Knoop XL, die zich uitstrekt van het PSV-stadion in het westen tot aan de rivier de Dommel in het oosten. Momenteel wonen hier ongeveer tweehonderd mensen, maar dit gebied is van plan om in de komende jaren een bevolking van 15.000 te huisvesten. Het zal dienen als een hub voor wonen, werken, sociaal leven en vervoer, met naadloze trein- en busverbindingen die gemakkelijk reizen van en naar huis, werk, de luchthaven en internationale bestemmingen mogelijk maken.

Onder de leiding van onze CEO Mohamed Boussoufi, CCO Philippe Claassen en CFO Rolf Demoet, zijn we verheugd dat Trinamics deel uitmaakt van deze reis in het dynamische landschap van Brainport Eindhoven. We kijken uit naar voortdurende groei, samenwerking en innovatie in de komende jaren.

Thank you to everyone who made this day a success. We look forward to many more years of collaboration and growth! 

Overig nieuws

manouk thuiswerken
Nieuws

Hoe werkt Manouk thuis?

blog3
Nieuws

Hoe weet je dat een baan bij je past?

careerexpo
Events

Carrière Expo 2024