Diensten

Trinamics is een regionaal vertegenwoordigd, nationaal en internationaal opererend advies- & detacheringsbureau gericht op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel.

Detachering

Verbinden, daar draait het bij Trinamics om. We verbinden techniek met mensen. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Wij bemiddelen voor grote nationale en internationale bedrijven, maar ook voor kleine specialistische opdrachtgevers. Op projectbasis én voor de lange termijn.

Benut je kansen in de technische sector

Via Trinamics treed je eerst in dienst bij een derde partij middels detachering. Dit wil zeggen dat het desbetreffende bedrijf je leent van ons. Wanneer je goed werk verricht, wordt dit na enkele tijd vaak omgezet in een vast dienstverband. Of je nu schoolverlater bent of ervaren specialist. Een MBO, HBO of WO/PhD opleiding hebt afgerond. Hier vind je werk, passend bij jouw opleiding, ervaring en ambities. Vind je het interessant om meerdere projecten bij diverse opdrachtgevers uit te voeren? Ook dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres.

Jouw carrière in de techniek

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kenen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Ons enthousiast team van hoogopgeleide consultants maakt graag de best mogelijke match. Betrokken en met oog voor detail.

Bekend in de regio

Met vier vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen weten we wat er in de regio waarin we bemiddelen speelt. We kennen de bedrijven en de mensen en zien de kansen die er liggen.

Op zoek naar werk?

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. We nodigen je dan ook altijd uit voordat je op gesprek gaat bij een bedrijf. Als je ergens bent gestart, blijven we je volgen. We hebben regelmatig contact en als we een mooie kans zien die jou op het lijf geschreven is, zullen we je zeker benaderen. Ga meteen naar onze vacatures.

Interesse? Bespreek het eens met

Mathieu Helpt je graag verder!
Mathieu van Lieshout
Contact opnemen