Nederlands

Kies jouw taal

Informele en familiaire sfeer, bij Trinamics voel je je gelijk thuis

Bij Trinamics zijn er veel voordelen die je werk plezierig maken. Elke dag is anders door het gevarieerde takenpakket, waardoor je jezelf voortdurend kunt uitdagen en ontwikkelen, samen met een hecht en gezellig team. Hieronder zal Erwin meer vertellen over zijn taken, de uitdagingen die hij tegenkomt en waarom hij zo enthousiast is over werken bij Trinamics.

230620trinamicserwinisbouts 24433

Mijn dagelijkse werkleven als consultant bij Trinamics is veelzijdig en afwisselend, met een breed scala aan verantwoordelijkheden die elke dag weer anders maken. Geen enkele dag is hetzelfde. Er is veel variatie, maar er zijn wel enkele terugkerende taken.

Een typische dag begint voor mij met een kopje koffie en een praatje met mijn collega’s. Vervolgens hebben we een dagaftrap met het team om de dag te beginnen, waarin we samen de focus bepalen. Hierna werk ik mijn e-mails bij en bekijk ik de jobboards op nieuwe kansen. De ene dag spreek ik veel kandidaten, terwijl ik de andere dag meer contact heb met bedrijven. Bedrijfsbezoeken en het bezoeken van beurzen behoren ook tot mijn werkzaamheden, dit houdt mij up to date. Daarnaast voer ik sollicitatiegesprekken en verbreed ik mijn kennis door in gesprek te gaan met accountmanagers van opdrachtgevers. Hoewel administratie ook een onderdeel van mijn taken is, vind ik dit een noodzakelijk onderdeel van het werk. Contractbesprekingen, lunches met kandidaten, opdrachtgevers of collega’s en het vieren van teamsuccessen behoren tot het leukste gedeelte van mijn baan.

In mijn werk kom ik regelmatig uitdagingen tegen, zoals het omgaan met vacatures die snel vervuld raken en de krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn veel vacatures, maar weinig geschikte kandidaten. Dat maakt de baan uitdagend. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied, onderhoud ik goed klantcontact en bezoek ik bedrijven. Ik zoek zelf informatie op en houd het nieuws goed in de gaten.

Wat mij elke dag weer motiveert om naar mijn werk te komen, is de gezelligheid onder de collega’s en de afwisseling in mijn werk. De uitdagingen die erbij komen kijken maken het werk leuk. We hebben leuke uitjes, een jaarlijks reisje, gezellige vrijdagmiddagborrels en de vrijheid binnen de organisatie maakt Trinamics voor mij de ideale werkgever. Er zijn doorgroeimogelijkheden en initiatief wordt gewaardeerd.

De bedrijfscultuur bij Trinamics omschrijf ik als informeel en toegankelijk. Niemand voelt zich beter dan een ander. Samenwerking wordt aangemoedigd binnen het bedrijf. We werken in verschillende teams die nauw met elkaar samenwerken. Veel op kantoor zijn zorgt ervoor dat we samen kunnen brainstormen om onze kansen te kunnen verbreden, wat ik erg gezellig vind met mijn leuke collega's.

Om succesvol te zijn als consultant bij Trinamics, zijn volgens mij enkele vaardigheden en eigenschappen belangrijk. Je moet sociaal en communicatief vaardig zijn, bereid zijn om te leren en te groeien, openstaan voor ontwikkelingen en veranderingen in de techniek en snel kunnen schakelen

Wat Trinamics anders maakt dan andere consultancybedrijven in de technische sector, is de relaxte en familiale sfeer. We zijn toegankelijk en transparant, en blijven down to earth. Voor potentiële collega’s is Trinamics een aantrekkelijke werkplek waar iedereen zich thuis voelt, er een fijne sfeer hangt en waar je veel kansen krijgt om te groeien.

Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar je kunt groeien, uitdagingen kunt aangaan en deel kunt uitmaken van een hecht team, dan is Trinamics de plek voor jou. Kom ons team versterken en ontdek zelf waarom werken bij Trinamics zo bijzonder is!

Overig nieuws

121222trinamicslaurenthunen 1378
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

contract tekenen
Sollicitatietips

De 10 meest gestelde sollicitatievragen

topmonteurs banner[1](2)
Sollicitatietips

5 elementen die jouw werktevredenheid beïnvloeden