NL
NL
Nieuws
Terug naar overzicht

Een nieuwe collega!

Omdat Trinamics blijft groeien, groeit natuurlijk ook het aantal medewerkers mee. Sinds begin november is Marlous werkzaam op ons kantoor in Rotterdam. Ze stelt zich graag even voor. Wie is ze en welke functie vervult zij binnen Trinamics? Je leest het hier.

Wie ben je?
Ik ben Marlous, 31 jaar en woon samen met mijn vriend en hond in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker uit eten te gaan en tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik ben zo’n 4 keer per week in de sportschool te vinden en daarnaast kan ik ook zeker genieten van een goede serie of film op de bank.

Wat vond je belangrijk om te vinden in je volgende baan?
Ik vind het belangrijk dat ik voldoende vrijheid heb in mijn rol, verantwoordelijkheid krijg en een team van enthousiaste collega’s om mij heen heb waarmee ik kan sparren. Ik was specifiek op zoek naar een rol binnen de technische arbeidsbemiddeling met de focus op software development. Dit omdat ik in mijn vorige functies heb gemerkt dat ik deze hoek erg interessant vind. Alle punten kwamen naar voren in de gesprekken die ik heb gevoerd en daarom was ik erg blij dat ik mocht starten bij Trinamics Rotterdam.

Wat houdt je functie in?
Ik ben Recruitment Consultant en ben verantwoordelijk voor het invullen van software & IT functies bij klanten en daardoor help ik dus ook kandidaten in deze branche aan een baan. Mijn werkweek is divers qua planning: de ene dag richt ik mij op het zoeken en spreken van kandidaten om ze vervolgens voor te stellen op openstaande rollen bij de klant en de andere dag richt ik mij puur op het plannen van afspraken bij nieuwe klanten. Het uiteindelijke doel is zo veel mogelijk nieuwe klanten binden aan Trinamics en zo veel mogelijk kandidaten helpen aan hun droombaan.

Hoe is je eerste week bevallen, juist in deze tijd?
De eerste week is erg goed bevallen. De collega’s zijn erg behulpzaam en ik ben al volop bezig om een aantal kandidaten aan een uitdagende technische job te helpen. Erg leuk dus!

Overig nieuws

Trinamics | Nationale Complimentendag

Nationale Complimentendag

Nieuws

Het is tijd voor een complimentje!

Dit artikel lezen
Trinamics | Job event voor techneuten samen met ASML

ASML Event

Events

Ben jij diegene die van sleutelen houdt en het leuk vindt om frequent te...

Dit artikel lezen
Trinamics in Ondernemend Nederland | Trinamics

Trinamics in Ondernemend Nederland 2016!

Events

Eind mei werd ons item voor het programma Ondernemend Nederland op RTL 7...

Dit artikel lezen
Trinamics | 7 tips voor de leesbaarheid van jouw motivatiebrief

Met deze 7 tips is jouw motivatiebrief goed leesbaar

Sollicitatietips

Wanneer je op zoek bent naar een baan schrijf je waarschijnlijk talloze...

Dit artikel lezen