NL
NL

Hoe werkt Manouk thuis?

Trinamics nieuws
Terug naar overzicht

Thuiswerken, hoe doen onze collega's dat? Je leest hier het verhaal van Manouk, Key Accountmanager bij Trinamics. 

Thuiswerken volgens onze collega Manouk

Vorige week werd bekend gemaakt dat de maatregelen omtrent het corona virus tot minimaal 28 april worden verlengd. Dat betekent dat we voorlopig nog thuis blijven werken. Hoe gaan onze collega’s daar mee om? Deze week vroegen we het aan onze Key Accountmanager Manouk Beekwilder van vestiging Eindhoven!

Hoe zorg je voor een juiste routine?
Mijn routine is niet veel anders dan wanneer ik wel naar kantoor ga. Ik denk dat dat juist ook belangrijk is om te behouden. Ik sta rond dezelfde tijd op, ontbijt wat en geniet van de tijd die ik heb met mijn dochtertje. Daarna ga ik lekker aan de slag. Thuiswerken is niet altijd even effectief wanneer je een kind hebt rondlopen, maar het is uiteraard wel heel gezellig.

Hoe blijf je in contact met je collega’s?
Ik heb veel contact met collega's en klanten via de telefoon of video calls. Met collega's gaat het vaak over werk natuurlijk, maar we hebben soms ook een korte social talk. Zo blijven we in contact met elkaar en behouden we het team gevoel. Het is belangrijk om ook met elkaar te kunnen blijven lachen in deze tijd. Ook hebben we standaard een aantal vaste belafspraken per week, dus er zijn genoeg contactmomenten!

Hoe vind je de juiste balans tussen je werk en privé zaken/omgeving?
Ik moet zeggen dat ik dat soms best lastig vind. Die knop in mijn mindset moet ik nog even zien om te schakelen! Ik werk namelijk graag op dezelfde manier zoals ik dat op kantoor doe, maar dat is uiteraard niet mogelijk. Dit komt mede omdat ik aandacht aan mijn kind wil geven, maar ook de focus wil houden op mijn werkzaamheden. Gelukkig is Trinamics hier heel flexibel in. Belangrijk is dat je je dag opdeelt in tijdvakken, zodat je de focus beter kunt bewaren. En dan kun je ook echt bepalen wanneer je klaar bent met werken op die dag.

Wat is volgens jou het grootste voordeel van thuiswerken?
Persoonlijk vind ik thuis werken niet heel erg prettig. Ik ben liever op kantoor met collega’s om me heen. Maar ik mag van geluk spreken dat het überhaupt mogelijk is. Dat is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Uiteraard is het wel fijn om meer in de aanwezigheid van mijn dochtertje te zijn. Dat ik nu geen reistijd heb en tussendoor wat huishoudelijke taken kan doen, is natuurlijk ook een voordeel!

Manouk Beekwilder

Overig nieuws

Trinamics | Trinamics slaat internationale handen ineen met ASML

Trinamics en ASML slaan internationale handen ineen

Happenings

Afgelopen woensdag vond het Mechanical install event plaats van Trinamics...

Dit artikel lezen
Trinamics | Sollicitatietips voor starters

Zo vind je als starter die ene leuke baan

Blog - Sollicatietips

Je bent net afgestudeerd en bent helemaal klaar om de arbeidsmarkt op te gaan....

Dit artikel lezen
Trinamics | Goede indruk maken tijdens sollicitatiegesprek

Zo maak je een goede eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek

Blog - Sollicatietips

Het is zo ver! Het solliciteren heeft beloond en je bent door een van onze...

Dit artikel lezen
Trinamics | Job event voor techneuten samen met ASML

ASML Event

Happenings

Ben jij diegene die van sleutelen houdt en het leuk vindt om frequent te...

Dit artikel lezen