NL
NL
Nieuws
Terug naar overzicht

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

Lees hier meer over hoe onze medewerkers Trinamics ervaren. Zij vertellen je graag  over de bedrijfscultuur, de verschillende werkzaamheden en waar zij hun bed voor uit komen.

We trappen af met onze nieuwste aanwinst: Lennart Huijbregts.

Wie ben je?
Mijn naam is Lennart Huijbregts, 28 jaar en ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Trinamics. Binnen Trinamics bekleed ik de functie van Recruitment Consultant Automotive. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor zowel de recruitment kant , als voor het klantcontact binnen de branche van Automotive.

Wat zijn je werkzaamheden binnen Trinamics?
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers. Uiteraard staat het zoeken naar potentiele werknemers voorop. Dit doe ik via verschillende job boards of vanuit onze eigen database. Wanneer ik de juiste kandidaat heb gevonden, ga ik in gesprek over de vacature die ik beschikbaar heb. Mocht de kandidaat geïnteresseerd zijn, dan plan ik een kennismaking in. Als het kennismakingsgesprek van beide kanten als positief wordt ervaren, leg ik deze voor bij de betreffende klant. Het is dan aan de klant om te beslissen of de kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek en uiteindelijk wordt aangenomen. De begeleiding richting de kandidaat komt vanuit mijn consultant rol. Ook houd ik me bezig met het benaderen van bedrijven om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen bij openstaande vacatures.

Hoe ervaar je de functie?
De functie van Recruitment Consultant Automotive past naar mijn mening erg goed bij mij. Ik ben een geduldig persoon en ben sterk in het omgaan met mensen. Dat zijn wel belangrijke aspecten bij deze baan. Je dient ook goed te kunnen luisteren naar de werkgever en/of de potentiele werknemer, zodat duidelijk is waar de behoeften en wensen van beide partijen liggen. Daarnaast geeft het mij voldoening als ik direct zichtbaar resultaat heb behaald en wat is er nou mooier dan andere mensen aan een baan helpen waarmee ze een goede toekomst tegemoet gaan? Precies! Dat vond ik dus ook.

Waarom heb je voor Trinamics gekozen?
Trinamics is uiteraard niet de enige die dit werk doet binnen de technische branche. Toch heb ik gekozen om bij Trinamics te gaan werken en niet bij een andere partij. De eerste reden is dat wij met Trinamics gevestigd zijn in 4 grote steden. Je bent vrij om op verschillende vestigingen te werken wat zorgt voor afwisseling. Daarnaast hebben we een jong en dynamisch team wat het werk en de vrijdagmiddagborrel erg gezellig maakt.

Hoe is de eerste maand je bevallen?
De eerste maand zat vol nieuwe informatie, maar als alles op zijn plek valt wordt het ineens heel interessant en leuk omdat je ook beter begrijpt wat je aan het doen bent. Na mijn eerste maand kan ik zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Zowel de werkzaamheden, als de collega’s zijn een goede match voor mij. Ook is het een zeer professionele onderneming die je veel vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. 

Wat hoop je in 2020 te leren?
In 2020 hoop ik verschillende mensen aan een baan te helpen. Hoe sneller, hoe beter want dan kan ik de echte voldoening proeven en dan boek ik ook echt de resultaten waar ik voor ben gestart. Ook hoop ik verschillende bedrijven te kunnen benaderen die mij het vertrouwen geven waarvoor ik hier ben aangenomen. Als laatste hoop ik een expert te worden op gebied van Automotive, waardoor ik zeker weet dat ik iedereen die ik aan een baan kan helpen optimaal kan bedienen en geen kansen laat liggen.

Wil jij de volgende zijn die dit verhaal schrijft? Neem dan een kijkje bij onze vacature van Recruitment Consultant en solliciteer!

Overig nieuws

Trinamics | Sollicitatietips voor starters

Zo vind je als starter die ene leuke baan deel 2

Sollicitatietips

Afgestudeerd en helemaal klaar voor je eerste baan? Let's go! Maar hoe vind je...

Dit artikel lezen
Trinamics |8 tips voor de inhoud van je motivatiebrief

8 tips voor de inhoud van je motivatiebrief

Sollicitatietips

Wanneer je op zoek bent naar een baan schrijf je waarschijnlijk talloze...

Dit artikel lezen
Trinamics | Outdoor Soccer Event

Outdoor Soccer Event on Saturday the 17th of August!

Events

On Saturday the 17th of August, we are hosting our yearly sportive event! This...

Dit artikel lezen