NL
NL

Opening nieuw kantoor Rotterdam

Nieuws
Terug naar overzicht

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie!

Vestiging Rotterdam is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zelfs zoveel, dat het tijd was voor een nieuw kantoor. De bereikbaarheid van de oude locatie was erg goed en het uitzicht was geweldig. Dit wilde we natuurlijk niet zomaar kwijt, dus zijn we slechts twee panden opgeschoven.

Sinds begin dit jaar heeft Trinamics haar intrek genomen in kantoorpand Gemini, aan het Brainpark in Rotterdam. Nu de inrichting en aankleding bijna af is, delen we graag wat foto’s met jullie. Vanuit deze  ruim opgezette kantoorruimte staan Reinier, Marnix, Tom, Dennis, Jordy, Wilbert en Mathieu vol enthousiasme klaar om klanten en kandidaten verder bijeen te brengen. Met de intrek in deze grotere ruimte kunnen wij onze ontwikkeling en groei verder doorzetten. En dat alles met het oude vertrouwde prachtige uitzicht over Rotterdam.

Ben jij opzoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de technische branche? Dan ben je van harte welkom om op onze nieuwe locatie langs  te komen. Ook zijn wij doorlopend opzoek naar enthousiaste Recruitment Consultants die energie krijgen van het verbinden van professionals  en hun droombaan.

Overig nieuws

Trinamics | Nationale Complimentendag

Nationale Complimentendag

Nieuws

Het is tijd voor een complimentje!

Dit artikel lezen
Trinamics | Jobs for expats

Jobs for Expats!

Events

Our colleagues Jordy van Bodegraven and Wilbert Snoei spent their sunday at the...

Dit artikel lezen

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

Nieuws

Lees hier meer over hoe onze medewerkers Trinamics ervaren. Zij vertellen je...

Dit artikel lezen
Trinamics | Viering van het 12,5 jarig bestaan

Trinamics viert feest!!

Events

Gisteren, 1 oktober 2017, was het 12,5 jaar geleden dat Trinamics is opgericht....

Dit artikel lezen