NL
NL
Nieuws
Terug naar overzicht

Onze Recruitment Consultant Jordy vertelt over zijn eerste periode

Trinamics blijft groeien, en dus ook het aantal medewerkers op onze vestigingen. Eén van die vestigingen is Eindhoven, waar Jordy Grein reeds is gestart als Recruitment Consultant. In deze blog vertelt hij over zijn eerste periode bij Trinamics.

Wie ben je?
Ik ben Jordy Grein, 32 jaar en woonachtig in Weert. Sinds eind augustus ben ik werkzaam bij Trinamics Eindhoven als Recruitment Consultant. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor zowel de recruitment zijde, als het contact met opdrachtgevers. Een afwisselende functie dus. Ondertussen heb ik mijn eerste maand achter de rug en al veel mogen leren.

Hoe ben je bij Trinamics terecht gekomen?
Voorheen heb ik voor een grote uitzendorganisatie gewerkt. Daar heb ik de basis van mijn kennis gelegd. Na het plaatsen van een LinkedIn bericht dat ik op zoek was naar een nieuwe baan, kwam ik in contact met Manouk Beekwilder. Zij is werkzaam op kantoor Eindhoven en tevens een bekende van mij. We praatten over de openstaande functie en vervolgens had ik een aantal gesprekken met verschillende managers. Ik ben begonnen aan een nieuw hoofdstuk waar ik met heel veel enthousiasme de eerste pagina van heb omgeslagen!

Hoe beviel je eerste periode?
Mijn eerste maand binnen Trinamics was behoorlijk intensief, maar ook zeker erg leuk. Je verwerkt in een korte tijd veel nieuwe informatie en tegelijkertijd doe je veel indrukken op. Ik merk dat dit nu allemaal iets makkelijker te verwerken is. Er begint structuur te komen in mijn werkzaamheden en ook begin ik te zien welke collega ik voor welke vraag moet benaderen.

De dagen vliegen voorbij en dat is een goed teken. Het contact met de klanten en kandidaten en het sparren met collega’s bevalt me erg goed. Je bent dus zowel sociaal, als commercieel bezig en dat zorgt ervoor dat een werkdag erg afwisselend is. Ik heb een erg leuke start achter de rug en verwacht dat dit in de toekomst zeker goed gaat komen.

Hoe zou je het team van Trinamics omschrijven?
Trinamics is een leuke, informele en gezellige club mensen. Allemaal individuen op zich en daardoor ook sterk als team, en met een gezonde dosis competitiviteit. Als iemand je aanspoort om ook te solliciteren dan weet je al wel dat het een leuk bedrijf is om voor te werken.  

Wat hoop je komende tijd te leren?
Ik hoop alle nodige informatie en manieren van werken bij elkaar te kunnen voegen en zo vanaf januari 2021 volledig up and running te zijn. Liever eerder natuurlijk, maar dat zal de tijd uitwijzen.

Overig nieuws

Trinamics | 6 CV en motivatiebrief tips voor starters

6 tips voor je CV en sollicitatiebrief als starter

Sollicitatietips

Net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Een opvallend CV én een...

Dit artikel lezen
Trinamics | 6 factoren voor baantevredenheid

6 factoren voor jouw baantevredenheid

Sollicitatietips

De meeste Nederlanders zijn tevreden over hun baan. Maar welke factoren bepalen...

Dit artikel lezen
Trinamics | Starten met nieuwe baan in corona

Het afgelopen jaar bij Trinamics volgens Axel

Nieuws

Een nieuwe baan is altijd wennen. Maar na je eerste maand ineens volledig...

Dit artikel lezen