NL
NL

Trinamics op de Belgische tour!

Events
Terug naar overzicht

Afgelopen weken is Trinamics, met veel plezier, aanwezig geweest op de jobbeurzen van Thomas More/KU Leuven in Geel en Sint Kathelijne Waver. Onze dank gaat dan ook uit naar de organisatie, die deze mooie dagen perfect had geregeld.

 

Tijdens deze beurzen hebben wij het privilege gehad om vele enthousiaste talenten te leren kennen en met ze te spreken over hun dromen en carrière plannen. Erg leuk om alle wensen en dromen van de kandidaten te horen. Deze kandidaten zijn bezig met het afronden van studies onder andere in de richtingen; Elektromechanica, Autotechnologie, Elektronica, ICT en Industriële Wetenschappen. Inmiddels hebben we een aantal kandidaten al in bemiddeling en zoeken we hard naar de juiste plekken om hun carrière de gewenste start te geven. Wij helpen deze kandidaten graag op weg binnen de Nederlandse markt en bieden ze kansen bij onze klanten. Leuk om samen te bepalen wat de juiste stap zou zijn op basis van de wensen, toekomst dromen en karakter van een kandidaat.

 

Wil jij nou ook eens kennis maken met deze Belgische toppers neem dan contact op met ons. En ben jij ook een aanstormend (Belgisch) talent met één van deze studierichtingen die wij nog niet hebben mogen ontmoeten? Dan horen we graag van je!

 

 

Overig nieuws

Trinamics | Viering van het 12,5 jarig bestaan

Trinamics viert feest!!

Events

Gisteren, 1 oktober 2017, was het 12,5 jaar geleden dat Trinamics is opgericht....

Dit artikel lezen
Trinamics | Wij werken thuis

Hoe werkt Manouk thuis?

Nieuws

Thuiswerken, hoe doen onze collega's dat? Je leest hier het verhaal van Manouk,...

Dit artikel lezen
Trinamics | 10 meest voorkomende solliciatievragen

De 10 meest voorkomende solliciatievragen

Sollicitatietips

Yes, je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! En nu? Goede...

Dit artikel lezen