Nederlands

Kies jouw taal

Test Engineer voor water en verwarmingssystemen

Vacature details

Vakgebied: High tech industrie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Apeldoorn
Vacature ID: 12353

Introductie

Wil jij graag werken binnen een uitdagende en innoverende energiemarkt, waar je samen binnen een R&D team producten naar een hoger niveau tilt? De afgelopen jaren is de energiemarkt flink geïnnoveerd en zijn er vele kansen en vernieuwingen op gebied van digitalisering, energietransitie en duurzaamheid. Om deze reden zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar Test Engineers die bij willen dragen aan het thuisklimaat van morgen. Je komt terecht in een organisatie waar een informele sfeer en open cultuur heerst. Daarnaast krijg jij een zeer verantwoordelijke rol, zo mag jij nieuwe producten en systemen beoordelen en waar nodig optimaliseren. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging en draag jij graag jouw steentje bij aan de toekomst van morgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Test Engineer houdt jij je met name bezig met de nieuwste technologieën zoals waterstof- elektrische- en gasproducten. Je zult verschillende testen uitvoeren om zo de producten en systemen te optimaliseren. Het gaat met name om cv-ketels en de losse componenten hiervan zoals warmtewisselaars, branders, gasblokken en pompen. Je mag zelf je creatieve en technische ideeën loslaten om zo de producten, systemen en componenten het beste te ontwikkelen. Je mag daarnaast zelf testsystemen opbouwen en vervolgens de testen ook zelf uitvoeren. Vervolgens meet je de verkregen gegevens en verwerk je deze in rapportages. Door middel van deze rapportages weet jij precies welke product specificaties moeten worden geoptimaliseerd om zo tot het beste resultaat te komen. 

Wat verwachten we van jou?

Jouw passie ligt bij technische ontwikkelingen en innovatie. Jij vindt het leuk om op een creatieve en technische manier een oplossing voor een probleem te creëren. In je vrije tijd verdiep je je graag in jouw vakgebied. Analytisch vermogen en inzicht is voor jou vanzelfsprekend. Kan jij jezelf hierin vinden? Dan ben jij de nieuwe aanwinst die wij zoeken voor deze opdrachtgever!

Verder heb je;

 • HBO werk en denkniveau; voorkeur afgeronde technische opleiding;
 • Kennis van elektro-, gas-, meet en regeltechniek en/of installatietechniek;
 • Heb jij ervaring met FMEA, Six Sigma, Lean Manufacturing en Prince2? Dan heb jij zeker een streepje voor!
 • Jij beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal uitstekend. 

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een zeer uitdagende functie binnen een groot innoverend bedrijf;
 • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden plus extra's;
 • 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen;
 • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
 • Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.