Nederlands

Kies jouw taal

homepagina[2]

Wij verbinden mensen met techniek

Techniek. Dat is waar het om draait in onze vacatures.

Of je nu schoolverlater bent of een ervaren specialist. Met zowel een afgeronde mbo-, als hbo- of wo-opleiding. Bij ons vind je werk. Passend bij jouw opleiding, ervaring en ambities.

Vind jouw droombaan in 385 vacatures

Hoofd Technische Dienst

High tech industrie Medior Zuid-Holland 3700,- / 5000,-

Word jij enthousiast van het aansturen van collega's die zorgdragen voor dagelijks onderhoud aan de installaties van onze opdrachtgever in de energieproductiebranche? Is het voor jou geen probleem om storingen te analyseren en te verhelpen of daarin te adviseren richting collega's en tegelijkertijd soepel te schakelen met contractors en staat veiligheid hoog in het vaandel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Projectmanager Heavy Construction

Machinebouw Senior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever maakt platformen die als transformator- of opslagstations dienen voor winning van gas, elektriciteit en/of waterstof. Deze platformen worden volledig in eigen beheer ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd in de vorm van een EPCIC contract. Projecten variëren van 50 tot 300 miljoen en hebben een doorlooptijd van gemiddeld 2 a 3 jaar.  Door groei van bijvoorbeeld het aantal windparken op zee en de daarmee gepaarde vraag naar een goed energienetwerk naar de kust is uitbreiding noodzakelijk en zijn wij voor deze klant op zoek naar diverse Projectmanagers, Projectleiders, Werkvoorbereiders en Planners.  

Trinamics kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek.

We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Zo lukt het ons om niet alleen vanuit Nederland, maar alle hoeken van de wereld razendsnel de beste en grootste talenten te werven.

Waarom mensen kiezen voor Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Vooruitgang is wat Trinamics drijft. Zo lukt het ons om vanuit alle hoeken van de wereld talenten te werven.

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in de technische industrie. Trinamics bied je de beste begeleiding, van begin tot eind.

Ervaren

Al jaren is Trinamics jouw partner op het gebied van techniek. Wij bieden een groot scala aan vacatures, bij verschillende werkgevers.

Regionaal

De beste en leukste banen in het zuiden en westen van Nederland, vind je bij ons.

Persoonlijk

Bij Trinamics houden we van persoonlijke dienstverlening. Je wordt altijd uitgenodigd op een persoonlijk gesprek, begeleiden je gedurende het volledige proces én zelfs daarna. Tot je tevreden bent.

Verhalen van professionals

Lees hier wat anderen over ons zeggen.

"Als je in de situatie komt dat het nodig is, wil je iemand in jouw hoek die meedenkt. En dat zit goed bij Trinamics."

Het is super belangrijk dat de opdracht past bij jou en dat alle verwachtingen bij elkaar komen. Afspraken worden gemaakt, en moeten worden gehouden. En dat is bij Trinamics zeker het geval.

Zij hebben mij fantastisch begeleid door alle vragen te beantwoorden en continu de schakel te zijn tussen mijn opdrachtgever en mij.

Maar ten minste net zo belangrijk (en misschien nog belangrijker!), ook na de plaatsing zijn ze meedenkend en ondersteunend.

De afgelopen weken heb ik in mijn privésfeer wat medische problemen meegemaakt. Het team van Trinamics hebben zich flexibel, positief en begripvol opgesteld. Zij hebben mij daarmee veel zorgen bespaard, zodat ik mijn tijd kon focussen waar die nodig was. Neem dat mee in je overweging!

Want neem het maar van mij aan - als je in de situatie komt dat het nodig is, wil je iemand in jouw hoek die meedenkt. En dat zit goed bij Trinamics.

Ron Gevers
"The consultant at Trinamics is on top of everything and is great to deal with."

Trinamics helped me find my current position. So far every process I've had with Trinamics has been smooth and easy.

I really appreciate that I only have to put my working hours in one system, this is one of the things that I found very annoying in my previous job.

Hugo Licona

Laatste nieuws

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden. Van (interne) events tot aan bijzondere samenwerkingen en van actualiteiten tot aan tips voor jouw carrière als technische professional.

230620trinamicserwinisbouts 24433
Nieuws

Informele en familiaire sfeer, bij Trinamics voel je je gelijk thuis

topmonteurs banner
Trinamics Inside Nieuws

Trinamics markeert een mijlpaal in haar groei: Een nieuw hoofdstuk in het hart van Brainport Eindhoven!

ESG
Trinamics Inside Nieuws

Geef betekenis aan maatschappelijke betrokkenheid: Samen voor een sterkere samenleving!

Enkele van onze opdrachtgevers

daf
hoppenbrouwers
nxp
parker
siemens
skalar
spie
vdl