Nederlands

Kies jouw taal

Technical Sales Engineer High Tech Equipment

Vacature details

Vakgebied: High tech industrie
Opleiding: Medior
Vacature ID: 8038

Introductie

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling van electronica voor de high-tech maakindustrie. Voor het hele NPI-traject kan de industrie terecht bij dit bedrijf. Van ontwikkeling tot testen van PCB’s, elektronicamodules en systemen, dit bedrijf is gespecialiseerd in laag volume. Wil jij ervoor zorgen dat het hele proces van offerte tot productie voor iedere klant soepel verloopt? Lees dan verder en reageer snel.

Functieomschrijving

Je hebt een centrale rol tussen klant aan de ene kant en de organisatie en het product aan de andere kant. Je zorgt voor optimale synergie tussen alle betrokken partijen bij het verkoopproces. Hieronder vallen het offerte- en orderproces. Je bent in staat scherpe offertes uit te brengen en begeleid het hele proces als eenmaal de order is geplaatst. Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle processen en hebt daarvoor contact met de klant, engineers, de werkvoorbereiding en inkoop. Jou autonomie en vrijheid zetje in om een uitstekend resultaat te behalen. De open cultuur maakt het mogelijk direct de klantvraag te bespreken met de verantwoordelijke collega, snel schakelen is dan ook belangrijk in deze baan. Je bent onderdeel van een ervaren team dat je zal ondersteunen waar nodig. Wel wordt van je verwacht dat je zelfstandig aan de slag kan na een inwerkperiode. Na enige tijd zal je verantwoordelijk zijn voor enkele key-accounts en wordt verwacht dat je deze zelfstandig tevreden houdt.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt HBO werk- en denkniveau,
Goede commerciële en communicatieve vaardigheden zijn essentieel
Je werkt klantgericht, bent nauwkeurig en analytisch
De omgeving van een technisch bedrijf is je niet vreemd en je weet dat snel schakelen enorm belangrijk is om succesvol te zijn
Je bent initiatiefrijk en een sterke motivator

Wat kun jij van ons verwachten?

Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers
Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.
Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren
Bij Trinamics kun je Leuke extra's: korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
anton divisiemanager

Anton Hooijmans

Account Manager