English

Choose your language

Servicemonteur Witgoed en Consumentenelektronica

Vacancy details

Discipline: Installation and Energy
Education: Medior
Area: Utrecht
Vacancy ID: 15035

Introduction

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met veel klantcontact? En houd je ervan om in je eigen regio rond te rijden in een goed uitgeruste bus met gereedschap? Dan is de positie van Servicemonteur Witgoed perfect voor jou! We zijn op zoek naar Servicemonteurs in verschillende regio's door heel Nederland, dus neem contact met ons op als deze vacature je aanspreekt.

In elk huishouden zijn diverse witgoedapparaten te vinden, en er zijn ontzettend veel verschillende merken, modellen en types beschikbaar. Het oplossen van storingen aan deze apparaten is geen standaardklus, omdat de toepassingen, merken en modellen sterk kunnen variëren. Soms volstaat een eenvoudige reset, terwijl op andere momenten een pomp moet worden vervangen. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en zelfstandigheid, omdat je ter plaatse bij de klant de situatie moet inschatten en bij voorkeur direct moet oplossen.

Bij aankomst verwacht de klant dat het apparaat na jouw bezoek weer goed werkt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Hoe je met de klant omgaat, is daarom een belangrijk aspect van de functie. Je vertegenwoordigt de organisatie en zult vaak geduld moeten hebben met de klant, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel moet worden besteld.

Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk, zolang je in staat bent om een bepaald aantal taken per dag af te ronden. Wil jij ons team komen versterken?

Job description

Als buitendienst monteur voor witgoed bezoek je particulieren om defecten aan elektrische huishoudapparaten zoals wasmachines, drogers, kookplaten en koelkasten op te sporen en te verhelpen. Je communiceert helder met de klant over je aanpak en zorgt voor een nette werkplek, aangezien je bij mensen thuis werkt.

Als het niet mogelijk is om het apparaat ter plaatse te repareren, handel je dit op de juiste manier af. Je bestelt nieuwe onderdelen en plant een vervolgafspraak in of geeft advies over de aanschaf van een nieuw apparaat. Dankzij een grondig inwerktraject ben je op de hoogte van veelvoorkomende storingen en reparaties, maar je zult altijd te maken krijgen met nieuwe situaties waarin je creatief moet zijn zonder in paniek te raken. Uiteraard kun je altijd overleggen met een collega om eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Je bent vaak onderweg en zorgt ervoor dat de bus en de inhoud ervan georganiseerd blijven. Daarnaast voer je nauwkeurige administratieve taken uit en vul je werkbonnen in zodra je klaar bent met je werkzaamheden.

What do we expect from you?

 • Je gaat aan de slag in de regio waar je woont. Af en toe kan het nodig zijn om wat verder te rijden, dus enige flexibiliteit wordt verwacht.
 • Natuurlijk beschik je over een geldig rijbewijs B.
 • Ervaring met het repareren van elektrische apparaten, bij voorkeur witgoed, is een pluspunt.
 • Je hebt het vermogen om zelfstandig problemen aan te pakken en je bewijst dat je inventief en veelzijdig bent.
 • Je beschikt over aantoonbare technische kennis, zowel op het gebied van elektrotechniek als mechanica, en bij voorkeur heb je een afgeronde MTS-opleiding.
 • Je bent handig met computers, omdat het beheren van voorraad en het verwerken van werkbonnen belangrijke taken zijn.
 • Je bent representatief en kunt optreden als ambassadeur van de organisatie richting de klant.

What can you expect from us?

 • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
 • Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)
 • Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
 • Benefits of applying via Trinamics

  • Choose from 500+ technical vacancies.
  • You benefit from our large network of international companies.
  • Once at work, we keep in touch and offer you training and development programs.
  • Always a personal consultant for all of your questions. 
  Your contact person for this vacancy
  anton divisiemanager

  Anton Hooijmans

  Account Manager