English

Choose your language

Tekenaar/ Werkvoorbereider

Vacancy details

Discipline: Installation and Energy
Education: Medior
Area: Sprundel
Vacancy ID: 12193

Introduction

Wil jij werken voor een specialist op het gebied van industriële waterbehandeling met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van water systemen en installaties voor afnemers  internationaal ?

De opdrachtgever richt zich op de ontwikkeling, fabricage, levering, installatie en onderhoud van turn-key installaties aan de farmacie en  gezondheidssector.

Als tekenaar/ werkvoorbereider zorg jij voor een adequate voorbereiding en goede productieplanning om gevraagde levertijden richting afnemers te kunnen waarborgen.  Ben jij iemand die zelfstandig kan werken met een hands-on mentaliteit en graag meewerkt aan productverbetering en ontwikkeling? solliciteer dan nu

What do we expect from you?

Je bent enthousiast, representatief en houdt er van om zaken zelfstandig te kunnen regelen. Daarnaast ben je ook een team player met een hands-on mentaliteit en pro-actieve werkwijze. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, zowel in het Nederlands als Engels.

What can you expect from us?

 • Een afwisselende en uitdagende baan in een klein en informeel team binnen een groeiende organisatie; veel kennis en ervaring van (ultra) puur water systemen; een werkomgeving met prima voorzieningen; een prima passende beloning.
 • Benefits of applying via Trinamics

  • Choose from 500+ technical vacancies.
  • You benefit from our large network of international companies.
  • Once at work, we keep in touch and offer you training and development programs.
  • Always a personal consultant for all of your questions. 
  Your contact person for this vacancy
  remco teamlead

  Remco Terwint

  Account Manager