English

Choose your language

Starter Constructiebankwerker

Vacancy details

Discipline: High Tech Industry
Education: Starter
Area: Raamsdonksveer
Vacancy ID: 11621

Introduction

Werk jij graag voor een groot en stabiel bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat? Wil jij jezelf graag ontwikkelen in de techniek en vaardigheden leren waar je de rest van je leven profijt van zal hebben? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde starter met de juiste instelling. Interessant? Reageer dan snel

Job description

Onze klant heeft al meer dan 60 jaar ervaring als producent en leverancier van industriële PVC gerelateerde producten en is wereldwijd actief. Het bedrijf gaat door van generatie op generatie wat ervoor zorgt dat het een echt familie bedrijf is en blijft. 

Op dit moment zoeken ze een medewerker die het vak van matrijstechnicus wil leren. Je zal uitgebreid inwerktraject krijgen van een ervaren specialist en het is op den duur de bedoeling dat je het stokje van hem overneemt. Om die reden is niet je ervaring, maar je bereidheid om te leren het belangrijkste!

Wat ga je doen: 

- Je controleert matrijsonderdelen, waarbij de scherpe deeltjes worden verwijderd en de oppervlaktes glad worden gemaakt. Dit zorgt er voor dat de onderdelen exact in de matrijssystemen op de spuitgietmachines passen. Dit komt op 0,02 millimeter nauwkeuring.

- Je sluit de elektrische beveiligingen van het matrijssysteem aan en stelt deze af. Deze schakelaars worden dusdanig gemonteerd en afgesteld dat voorkomen wordt dat een matrijs vastloopt.

- Je sluit olieleidingen aan op de oliecilinders. Deze cilinders bedienen de schuiven die de matrijzen openen en sluiten. Indien deze kapot gaan, repareer je deze.

- Op de robotarmen van de spuitgietmachines zitten grijpers die aangestuurd worden door middel van perslucht. Jij maakt de beveiliging van deze schakelaars en repareert hen indien nodig.

- Na de inwerkperiode ben je onderdeel van het team van troubleshooters. Gedurende een week ben je dan het eerste aanspreekpunt bij storingen aan matrijzen die in productie zijn.

What do we expect from you?

- Beschikt over een MBO niveau. Het is niet noodzakelijk dat je een MBO opleiding volledig hebt afgerond.

- Hebt de ambitie om het vak van Specialist matrijstechniek te leren

- Bent bereid om diverse cursussen te volgen, zoals bijvoorbeeld “Matrijzen voor kunststoffen A”

- Hebt interesse in Techniek

- Bent zeer nauwkeurig en toon inzet

- Spreekt vloeiend Nederlands

What can you expect from us?

- Een salaris passend bij jou ervaring en kunde

- Een leuke baan in de dagdienst

- De mogelijkheid om je te ontwikkelen en een vak te leren

- De mogelijk tot het volgen van cursussen en opleidingen

- Een functie bij een informeel familiebedrijf met een goede werksfeer

Benefits of applying via Trinamics

  • Choose from 500+ technical vacancies.
  • You benefit from our large network of international companies.
  • Once at work, we keep in touch and offer you training and development programs.
  • Always a personal consultant for all of your questions.