System Engineer Machinebouw

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een zeer professionele en groeiende machinebouwer met veel vraag naar technici. Innovatie en troubleshooting zijn enkele kernwoorden die goed toepasbaar zijn binnen deze organisatie. De ontwikkeling van hun medewerkers is een belangrijk speerpunt. Technische opleidingen en cursussen kunnen altijd aangevraagd worden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor kandidaten die zich verder willen specialiseren. Er is een prima inwerktraject voor iedere nieuwe medewerker.

Functieomschrijving

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het toetsten van de haalbaarheid van klantaanvragen en verzorg jij het technische gedeelte van offerte. Daarnaast stel je de functionele specificatie op voor de klantorder. Je bedenkt het concept van de installatie/systemen en indien nodig zorg je voor een testopstelling om bepaalde principes te controleren. In deze functie werk je zelfstandig maar heb je veel contact met de klanten (via verkoop) en engineers binnen de organisatie zelf. 

Eisen

  • Technische WO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde
  • Een aantal jaar relevante werkervaring, maar ook voor een WO starter zijn er (doorgroei) mogelijkheden
  • Technisch inzicht gecombineerd met een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw functie tot een succes te maken
  • Bereidheid tot, incidenteel, internationaal reizen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en goede communicatieve vaardigheden

Inlichtingen bij

Wilbert Snoei +31 (0)10 307 27 27

Solliciteren bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.