Junior Tekenaar (Solidworks)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een zeer professionele en groeiende machinebouwer met veel vraag naar technici. Innovatie en troubleshooting zijn enkele kernwoorden die goed toepasbaar zijn binnen deze organisatie. De ontwikkeling van hun medewerkers is een belangrijk speerpunt. Technische opleidingen en cursussen kunnen altijd aangevraagd worden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor kandidaten die zich verder willen specialiseren. Er is een prima inwerktraject voor iedere nieuwe medewerker.

Functieomschrijving

In deze interessante starters positie ben jij verantwoordelijk voor het voor het toetsen en standaardiseren van de modules en (deel)-installaties die voor het eerst in een klantorder worden verwerkt. In deze functie werk je de continue verbeteringen en aanpassingen, in Solidworks, van de (deel)modules en/of volledige installaties voor de machines uit tot op detailniveau. Daarnaast ben je actief met het assisteren bij testopstellingen. 

Eisen

  •  Recent afgeronde technische HBO opleiding zoals Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare MBO opleiding gecombineerd met een aantal jaar relevante werkervaring.  
  • Ervaring met Solidworks (3D)
  • Technisch inzicht gecombineerd met een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw functie tot een succes te maken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Solliciteren bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.