Manager Onderhoud / Technische Dienst

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een exploitant in de sport-, recreatie-, cultuur- en welzijn branche. Denk hierbij aan indoorspeeltuinen, zwembaden, ijsbanen, fitnessclubs en sporthallen gevestigd door heel Nederland. Wij zijn op zoekt een Manager Onderhoud / Technische Dienst  voor de regio’s: Oost Nederland, West Nederland, regio Rijnmond.

Functieomschrijving

Jouw focus ligt op de verbetering en op het goed laten uitvoeren van technische onderhoudswerkzaamheden, binnen de gestelde procedures en richtlijnen. Je geeft op een effectieve wijze doelen en prioriteiten aan waarbij je ook de tijd en middelen aangeeft om de doelen te kunnen bereiken met jouw team. Detecteren van en anticiperen op problemen is voor jou zeker geen probleem. Ook vind je het een uitdaging om nieuwe kennis op te doen en deze over te brengen aan jouw collega’s, waarover jij leiding geeft.

Eisen

  • Bij voorkeur een HBO opleiding richting elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of onderhoudstechniek
  • Bij voorkeur heb je ook een certificaat van een middle management opleiding en vakgerichte cursussen.
  • Leidinggevende ervaring
  • Een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw opdrachten tot een succes te maken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van rijbewijs B 

Solliciteren bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.