(Technisch) Traineeship HBO/WO

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij reeds afgestuurd of rond jij op korte termijn jouw (technische) HBO/WO af en ambieer jij een traineeship waarin jij jezelf op diverse vlakken verder kunt ontwikkelen dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die zich als doel gesteld hebben uiteindelijk een leidinggevende functie te gaan bekleden.
Op dit moment hebben wij onder andere een WO Traineeship waarbij de focus ligt op techniek en een daarnaast hebben wij een tweetal posities welke iets algemener zijn.

 

Functieomschrijving

Tijdens het programma ontwikkel je je vakinhoudelijk, maar ook op management- en persoonlijk gebied. Je doorloopt verschillende functies, waardoor je steeds andere aspecten van ons werk tegenkomt: technische en commerciële innovaties, maar bijvoorbeeld ook vragen op personeels- of operationeel gebied. Je wordt hierbij gecoacht door een bekwame mentor en er is gedurende het hele programma ook ruimte voor opleiding. Door onze intensieve samenwerking met zowel klanten als leveranciers, krijg je een diepgaande kennis van diverse processen binnen de gehele keten. 

Eisen

  • HBO of WO opleiding met bij voorkeur een technische achtergrond
  • Een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw traineeship tot een succes te maken
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Leidinggevende kwaliteiten
  • Breed geïnteresseerd en flexibel ingesteld

Inlichtingen bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.