Monteur (Service en Onderhoud)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Nederland en hebben hun core business in de groothandel en installatie van mechanische en elektro-mechanische beveiligingssystemen zoals domotica oplossingen. Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs, zowel starters als ervaren kandidaten, die graag een combinatie functie (installatie monteur en service & onderhoud) willen bekleden. Jouw werkgebied valt, afhankelijk van jouw woonplaats, onder de geografische lijn Rotterdam-Utrecht-Nijmegen. 

Functieomschrijving

In deze functie ben jij, of word je opgeleid tot, monteur (Service en Onderhoud) waarin je verantwoordelijk bent voor het installeren van mechanische en elektro-mechanische beveiligingssystemen en toegangscontrole systemen. Affiniteit met of ervaring in Elektra en Domotica is dus van belang.  Je bent, afhankelijk van jouw ervaringen, zowel actief als installatie monteur en service en onderhoud monteur. Een bedrijfsauto behoort, na een eventueel inwerktraject, tot de arbeidsvoorwaarden. 

 


Eisen

  • MBO Niveau 2, 3, of 4 richting ICT, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • 0 tot 10 jaar ervaring in bijvoorbeeld de installatietechniek als monteur
  • Een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw opdrachten tot een succes te maken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van of affiniteit met domotica systemen, ict en elektra. 

Inlichtingen bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.