Hoofdmonteur

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever richt zich op de apparatenbouw, leidingsystemen, werktuigbouwkundige installaties, waterzuiveringsinstallaties en specials. Ze zijn betrokken bij grote projecten zoals de bouw van een enorme waterzuiveringsinstallatie en de bouw van meerdere voetbalstadions. Daarnaast richten zij zich op duurzaamheid door een actieve rol te spelen in het bouwen van een betere wereld. Ook vinden zij het belangrijk dat medewerkers zich verder ontwikkelen. Daarom hebben zij de beschikking over een eigen trainingscenter en stellen zij ontwikkelingsplannen op met hun medewerkers.  

Functieomschrijving

Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor reparatie, revisie, inspectie en het plegen van onderhoud aan bewegingswerken, installaties of constructies. Hierbij controleer je de technische condities van het object en ben je zelfstandig in staat om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden te plegen. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor:

  • Het relatiebeheer met diverse opdrachtgevers;
  • Het naleven van veiligheidsvoorschriften;
  • Het verzorgen van de rapportage;
  • Je bent onderdeel van de storingsdienst.

Eisen

  • Afgeronde technische opleiding in de richting van werktuigbouwkunde/elektrotechniek (of soortgelijk opleiding);
  • Je hebt ervaring op het gebied van onderhoud, revisie en reparatie van bewegingswerken;
  • Je bent flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit. 

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. 

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.