Embedded Software Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is al jarenlang actief als electronica en embedded software ontwikkelaar en producent. Zij zijn voornamelijk actief in de markten Groene Energie, Inductietechnieken, Offshore en Liften. Vanwege groei worden er echter ook diverse andere markten aangeboord. In Nederland hebben zijn een sterke positie in en ook internationaal groei men. Vanwege deze groei zij wij op zoek naar een Embedded Software Engineer die tevens goede kennis heeft van Hardware.  

Men biedt een inhoudelijk uitdagende rol en is dan ook op zoek naar een echte techneut met passie voor het vak.  

Functieomschrijving

Omdat onze opdrachtgever zowel ontwikkelt als produceert heb je te maken met complexere projecten en trajecten. De lat ligt dan ook hoog!

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van embedded software op diverse niveaus  waaronder: drivers, interactie met de gebruiker (HMI) en koppelingen met andere systemen. Ook word je verantwoordelijk voor het bijdragen aan de diverse requirements, het controleren van de (hardware)ontwerpen en de uiteindelijke oplevering van jouw (deel)project. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van elektronica, mechanica en test.  

Eisen

  • Relevante HBO of WO opleiding zoals bijvoorbeeld Elektrotechniek
  • Goede kennis van Embedded Software (C), Microcontrollers en real-time constraints
  • Relevante werkervaring
  • Creatief, kwaliteitsbewust en kunnen werken in een team   
  • Stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.