Productspecialist Industriële Automatisering

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Organisatie

Onze opdrachtgever is een multinational welke haar opdrachtgevers, voornamelijk machinebouwers en industriële eindgebruikers adviseert en ondersteunt met haar industriële automatisering vraagstukken.   

Functieomschrijving

Functie omschrijving

In deze positie heb je een aantal verschillende taken. De belangrijkste zijn het ontwikkelen en geven van industriële automatisering (I.A.) trainingen. Denk hierbij aan PLC Siemens S7 en/of TIA Portal.

Daarnaast adviseer je klanten over het oplossen van hun I.A. vraagstukken. Een ander belangrijk aspect is dat je jezelf technisch verdiept in nieuwe producten en technologieën.  

Voor deze functie is het geen must dat je PLC’s kunt programmeren. Wij zoeken wel iemand die het leuk vindt om kennis over te dragen.  

Eisen

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica;

• Affiniteit met aandrijftechniek en mechanica is een grote pré;

• Aantoonbare didactische vaardigheden;

• Je bent een sociaal vaardige teamspeler met goede communicatie skills;

• Naast het Nederlands heb je ook een goede mondelinge beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook de Duitse taal.


Solliciteren bij

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.