Servicemonteur sprinklerinstallaties

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, actief in de markt voor brandveiligheidssystemen, zijn wij op zoek naar een servicemonteur sprinklerinstallaties. 

Functieomschrijving

In deze functie verricht je als servicemonteur zelfstandig onderhoud- en servicewerkzaamheden aan sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen om de onderhoudscontracten van de opdrachtgevers naar tevredenheid uit te voeren en de operationaliteit van de brandbeveiligingssystemen te waarborgen. Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust. Daarnaast kun je om omgaan met onverwachte omstandigheden en ben je inventief in het oplossen van problemen van technische aard. Voor het verhelpen van storingen ben je bereid door te gaan tot het werk af is. Een aantal (geplande) weken per jaar neem je deel aan de 24-uurs storingsdienst en kan er sprake zijn van onregelmatigheid in de werkzaamheden.

Eisen

  • MBO techniek.
  • Sprinklertechniek A.
  • Basis VCA.
  • Kennis en ervaring met sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen.
  • Rijbewijs B.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar p.duquesnoy@trinamics.nl of bel 040-4015200 en vraag naar Paul Duquesnoy.

Solliciteren bij

Paul Duquesnoy p.duquesnoy@trinamics.nl 040-4015200.