High-Tech assemblagemonteur

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De organisatie

Je komt terecht in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de corebusiness bestaat uit de productie en levering van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De expertise is uniek in de wereld, dit geldt voor de standaardproducten als het geleverde maatwerk.

 

Onze klant concentreert zich niet alleen op de toepassing van de fysica, mechanica en elektronica (hardware én software) maar ook op het ontwikkelen van kennis.


Functieomschrijving

De functiebeschrijving

Als assemblagemonteur houdt je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van afwisselende montagewerkzaamheden, met (kwaliteit)controle en administratieve afhandeling. Je controleert de planning en de opdracht met bijbehorende documentatie en onderdelen op correctheid. Je meldt en registreert indien nodig kwaliteitsafwijkingen of problemen aan jouw leidinggevende of diens vervanger. Je selecteert de onderdelen uit de voorraad op de afdeling ten behoeve van de montagewerkzaamheden. Je signaleert (dreigende) tekorten van onderdelen die standaard op de afdeling aanwezig zijn. Je voert de werkzaamheden uit volgens vastgelegde instructies. Je dient te handhaven, naleven van en toezien op de naleving van wettelijke- en bedrijfsvoorschriften en procedures op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Dit ter voorkoming van onnodig letsel/schade. Je bent daarnaast (mede)verantwoordelijk voor een nette en geordende werkomgeving van de afdeling. Je gaat zorgvuldig om met de ter beschikking gestelde machines en hulpmiddelen.


Eisen

Functie eisen

·         MBO in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of gerelateerd;

·         Je hebt een aantal jaar ervaring in een technische productieomgeving

·         Spreekt en begrijpt de Engelse taal

·         Sociaal en communicatief vaardig

·         Staat stevig in je schoenen\

·         Je hebt kennis van bepaalde bedrijfssystemen zoals; ERP, PED en KeyTech etc.

 

Kernwoorden bij deze functie: Probleemoplossend vermogen, Verantwoordelijkheid, Communicatief, Pro-actief, Initiatiefrijk, Sterke teamspeler, Zelfstandigheid, Pragmatisch, Stressbestendig, Resultaat- en Kwaliteitsgericht.

 


Aanbod

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar
l.strackvanschijndel@trinamics.nl of bel naar 040-4015200 en vraag naar Luuk Strack van Schijndel


Inlichtingen bij

Luuk Strack van Schijndel 040-4015200

Solliciteren bij

Luuk Strack van Schijndel 040-4015200