Fullstack Javascript Developer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een softwarebedrijf dat applicaties ontwikkeld voor marketingdoeleinden om inzichtelijk te maken wat het gedrag is van klanten met betrekking tot verschillende platformen zoals website, social media of email.  Op deze manier is inzichtelijk te maken wat het gedrag en de behoeften zijn van de klanten.

Onze opdrachtgever is op zoek naar ervaren en startende developers.


Functieomschrijving

Je bent onderdeel van een team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van het platform van het bedrijf. In deze rol werk je aan een combinatie van zaken gerelateerd aan software, marketing, mobiele apparaten, browser en de werking van mulit-platforms. Je werkt in dit bedrijf met de volgende tools: JavaScript, HTML5/CSS, Node.js en iOs/Android apparaten.


Eisen

·          Je hebt tenminste een bachelor in Computer Science of vergelijkbaar

·          Je hebt reeds ervaring opgedaan in werk of studie met JavaScript en Node.js

·          Je hebt interesse in Data Visualisatie

·          Pre: ervaring met ontwikkeling van mobiele applicaties

·          Nederlands is je moedertaal

·          Je hebt interesse in analytics, business intelligence, Big Data Analytics

·          Frameworks kennis: Dojo, D3JS, React of andere JavaScript frameworks

·          Je hebt ervaring met het opzetten van JavaScript of REST API’s en gebruiken van die van anderen


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737