Production planner

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Productieplanner

(SAP, ERP, Bcs, Msc, Logistics, plannen, productie)

 

Organisatie

De organisatie is een Nederlands bedrijf en momenteel de grootste leverancier in de wereld van fotolithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Onder hun klanten bevinden zich alle 's werelds grootste chipmakers.


Functieomschrijving

Functieomschrijving

Wordt u uitgedaagd door efficiënte logistieke plannen te maken om een ​​snelle time-to-market voor hightechproducten te realiseren? De functie maakt deel uit van de afdeling Logistiek in de sector Executie binnen een hightech productie bedrijf, met als missie het plannen, bouwen en exploiteren van fabrieken en logistieke netwerken van wereldklasse.

 

De supportorganisatie Planning, Logistiek & Productie binnen de hightech fabriek houdt zich bezig met de stroom materiaal van het magazijn naar de cleanroom.

 

De afdeling Productieplanning is verantwoordelijk voor de planning van een of meer werkcentra binnen de fabriek.

 

De Production Planner rapporteert aan de leider van het Production Logistics Team en werkt nauw samen met specialisten in Manufacturing, Supply Chain, Warehouse, Material Handling, New Product Logistics en Global Logistic Services.

 

Als productieplanner bent u verantwoordelijk voor de transformatie van het machine-uitvoerplan (MPS), (service) prognoseplan en andere vereisten, in een, binnen de huidige productiebeperkingen voor de fabriek, haalbare machine- en module-startplannen voor reguliere merken.


Eisen

Jij bent:

• Verantwoordelijk voor de planning, het beheer en de aanpassing van de productieactiviteiten, zodat het overeengekomen productieplan wordt gerealiseerd met minimale voorraad en arbeid

• Verantwoordelijk voor het beheer de logistieke processen van de fabriek door magazijnaanvragen in te leiden, de voortgang te bewaken en de administratie te verwerken

• Een echte trouble-shooter op het gebied van logistiek. Jij anticipeert goed om verstoringen in het productieproces te voorkomen

• Initiatiefrijk. Ook lever je actieve input in verbeteringsprocessen

 

Opleiding

Bachelor binnen de logistiek of techniek

 

Ervaring

Minimaal 1 – 3 jaar ervaring met plannen binnen productielogistiek, bij voorkeur in een hightech omgeving.

Kennis van ERP-systeem; SAP (R3) heeft een voorkeur

 

Persoonlijke vaardigheden

• Een structurele, goed georganiseerde teamspeler

• Gemotiveerde en creatieve probleemoplosser

• Veel initiatief, overtuigingskracht, kan goed communiceren en bekend met technologie

• Mogelijkheid om prioriteiten te stellen

• Assertief en proactief

• Flexibel en zeer betrokken


Aanbod

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar l.strackvanschijndel@trinamics.nlof bel naar +31 (0)64 233 55 37.


Inlichtingen bij

Luuk Strack van Schijndel 040-4015200

Solliciteren bij

Luuk Strack van Schijndel 040-4015200