Commercieel medewerker buitendienst

Functieomschrijving

Wil jij een nieuwe of volgende stap maken in je carrière bij een leuk, gezond bedrijf in een geweldige branche? Ben jij die vrouw of man die wij zoeken? Aarzel dan niet om te reageren! Of je nu net van school komt of juist al wat meer ervaring hebt. Techniek heeft de toekomst!

Wij bieden een afwisselende baan in de buitendienst. Je bezoekt klanten voor de verkoop en service van gereedschappen en bent actief bezig met uitbreiding van je klantenkring. Je klanten bestaan onder andere uit hout-, metaal- en kunststofverwerkende bedrijven.

In deze functie is het van groot belang je technische kennis/inzicht te koppelen aan je goede commerciële vaardigheden. Je start je werkdag vanuit huis en eindigt dagelijks op de vestiging in Breda

Eisen

  • Een enthousiast, gemotiveerd en leergierig persoon die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen;
  • Servicegerichte en commerciële instelling;
  • Gevoel voor techniek;
  • Technische opleiding is zeker in je voordeel (MBO);
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Teamspeler.

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, beschikking over een bedrijfsauto, iPad en iPhone van de zaak, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Dennis Hofman 010-3072727

Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman