Technisch Tekenaar

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar een Technisch Tekenaar binnen de technische branche. De functie is zowel voor starters als de wat meer ervaren doelgroep. Samen met je collega’s van diverse afdelingen, zorg jij bij ieder project vanaf de eerste stap voor geschikte tekeningen en houd je jezelf bezig met de specificaties die nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat het uitvoerende team aan de slag kan en dat onduidelijkheden opgelost worden.

Functieomschrijving

Je hebt een technische achtergrond en kunt goed overweg met Autocad of andere aanverwante tekenprogramma’s. Je werkt vaak in projectvorm aan verschillende projecten, ondersteund door deskundige collega’s. Vanwege het benodigde klantcontact moet je een communicatief vaardig persoon zijn met een proactieve en klantgerichte houding. Ook moet je goed kunnen plannen en goed onder tijdsdruk kunnen functioneren.  

Eisen

  • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding in een technische richting;
  • Kennis en ervaring van AutoCad 2D is een must, 3D is een pré; 
  • Affiniteit met technische installaties;
  • Kennis van en interesse in geautomatiseerde productieprocessen;
  • Proactieve, flexibele en ondernemende houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Vanuit de opdrachtgever worden er diverse ontwikkelingscursussen aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Of twijfel je of je helemaal voldoet aan de beschrijving? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 06-18 77 81 18 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622