Werkvoorbereider / Projectleider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een grote internationale organisatie die momenteel in 28 landen actief zijn en meer dan 3000 werknemers hebben. Zij zijn ’s werelds belangrijkste leverancier van apparatuur en services aan benzinestations en oliemaatschappijen. Zij dan ook een vooruitstrevend bedrijf dat momenteel in de toekomst aan het investeren is, namelijk elektrisch rijden.

Functieomschrijving

In deze functie kom je te werken op het projectenbureau waar projecten waaronder elektrotechnische installaties en systemen worden gerealiseerd. Er wordt dan ook van je verwacht dat je nieuwe klanten adviseert hoe zij een nieuwe laadinfrastructuur kunnen opzetten. Hiervoor dien je dus ook commercieel ingesteld te zijn waar jij in staat bent om vragen van de klanten te vertalen in concrete oplossingen en dit duidelijk intern kunt communiceren. De markt waar ze zich in begeven waar je veel mee in contact zal zijn tankstations, geavanceerde carwash bedrijven, facility management, elektra installaties en betalingssystemen.

Eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 elektrotechniek opleiding
  • Commercieel ingesteld
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar de klanten toe als intern
  • Probleemoplossend vermogen
  • Kennis van laadpalen/elektrisch rijden is een pré

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Dennis Hofman 010-3072727

Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman