Project Engineers (E)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij een Engineer in hart en nieren en heb je ervaring met Elektrotechniek en/of Energietechniek? Vind je het daarbij ook prettig en leuk om aan verschillende projecten te werken? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Trinamics Nijmegen is op zoek naar meerdere (project) engineers die gespecialiseerd zijn in de Elektrotechniek. Heb je kennis en/of ervaring van hoogspanningssystemen, dan is dat mooi meegenomen. Geen ervaring maar heeft het wel je interesse, ook dan vragen we je om te reageren. De opdrachtgever is een groot (inter)nationaal bedrijf binnen de energiesector waarvoor verschillende nieuwe en enthousiaste (project) engineers worden gezocht.

Functieomschrijving

Als (project) Engineer voer je controlerende werkzaamheden uit voor verschillende projecten en programma’s in je werkregio. Hierbij ben je degene die opdrachten uitzet richting (externe) engineeringbureaus, controleer je de voortgang hiervan en ben je ook het technische aanspreekpunt. Een van de belangrijkste taken is dus dat je de kwaliteit en de voortgang bewaakt van de projecten die worden uitgevoerd. Dit doe je samen met een projectteam welke bestaat uit een projectleider, projectcoördinator, contractmanager en een aantal leidinggevende engineers.

Alle werkzaamheden op een rij;

 • Je bewaakt en toetst de werkzaamheden conform de door de opdrachtgever gestelde voorwaarden;
 • Je toetst en stuurt externe engineeringsbureaus aan;
 • Je stelt technische specificaties en/of werkpakketten op aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en je controleert deze van je collega’s;
 • Je ziet toe op kwaliteit, performance en normeringen gedurende projecten;
 • Je bent de vraagbaak van stakeholders omtrent projecten en hierbij vertegenwoordig je ook het engineeringsteam tijdens het aanbestedingsproces.

Eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek/ Energietechniek;
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ruime ervaring met projectmatig werken;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring, het liefst in de hoogspanningstechniek (≥ 110kV);
 • Je hebt een helicopterview en kunt goed onder tijdsdruk werken;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Als teamplayer ben je pro-actief, resultaat gericht, professioneel en in staat om verschillende mensen met elkaar te verbinden binnen een project;
 • Je vindt het leuk om wat meer afstand te doen van de tekentafel en meer coördinerend te werken.

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een grote organisatie. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 06-18 77 81 18. Twijfel je of je ervaring helemaal aansluit op deze vacature? Bel of mail dan gerust even. 


Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622