Werkvoorbereider Innovatieve Elektronica

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling van electronica voor de high-tech maakindustrie. Voor het hele NPI-traject kan de industrie terecht bij dit bedrijf. Van ontwikkeling tot testen van PCB’s, elektronicamodules en systemen, dit bedrijf is gespecialiseerd in laag volume.


Functieomschrijving

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor een juiste inschatting van de workload. Op deze manier ben je instaat offertes te maken die kunnen concurreren met andere bedrijven. De volgende stap is de voorbereiding van de productieorders en het opstellen van documentatie hiervoor.

In samenwerking met Engineering en Sales zorg je ervoor dat de klant de beste oplossing krijgt. Je maakt calculaties om in te kunnen schatten wat de tijdsduur is van de productie en de benodigdheden hiervoor.

Wanneer de order is geplaatst ben je verantwoordelijk voor de complete technische voorbereidende werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alle documentatie aanwezig is, besteld alle benodigdheden en maakt voorschriften voor de montage afdeling en je zorgt voor een juiste configuratie van de machines zodat operators aan het werk kunnen. Immers moet een product gelijk de eerste keer aan alle vereisten voldoen.


Eisen

·                     Je bent in het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van elektronica;

·                     Je hebt ervaring binnen een technische organisatie (bij een starter telt stage ook)

·                     Je kan omgaan met deadlines en schakelt snel tussen verschillende projecten

·                     High-tech ervaring is een pré

·                     Affiniteit met elektronica en met een technische organisatie is een absolute must

·                     Je bent zeer vaardig met Microsoft Office, voornamelijk Excel;

·                     Ervaring met het configureren van machines van Mycronic is mooi meegenomen en is te leren

·                     Je bent communicatief zeer vaardig, neemt initiatief en je bent flexibel;


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737